Unchiul Raisei, fetița ucisă de un polițist, dezvăluire cutremurătoare: «Îi era frică de mașini. Nu voia să traverseze singură»

Ultima actualizare:

Destinul Raisei Nicoleta a fost curmat, joi, 13 ianuarie, de către un polițist inconștient. Agentul în vârstă de 27 de ani a lovit-o în plin pe fetiță, în timp ce aceasta trecea pe zebră alături de prietena ei. Nu a schițat nicio frână, ba mai mult. fetița care a supraviețuit a povestit că acesta a accelerat când le-a văzut.

Raisa Nicoleta a fost ucisă pe trecerea de pietoni Foto: arhivă personală
Raisa Nicoleta a fost ucisă pe trecerea de pietoni Foto: arhivă personală

Un caz care a cutremurat România! Au apărut detalii revoltătoare în acest caz. Polițistul nu se afla în nicio misiune, deși circula cu viteză prin București. Mai mult, acesta avea permis de Marea Britanie. A ucis o fetiță de 13 ani și a rănit o alta de 11. Părinții Raisei Nicoleta nu își pot reveni din șoc după tragedie.

Mama fetiței o avertiza mereu să aibă grijă cum trece strada

Unchiul fetiței a fost prezent în platoul emisiunii Mirelei Vaida, vineri, 14 ianuarie, unde a vorbit despre "Rai", așa cum o alintau ei pe fetiță. Potrivit acestuia, micuței i-a fost mereu frică de mașini și îi era teamă să treacă strada.

”Creștea, venea perioada în care trebuia să meargă singură la școală, nu putea cineva tot timpul să se ducă cu ea să o traverseze bulevardul. Nu voia să traverseze singură, îi era foarte frică de mașini, foarte frică de trecerea de pietoni”, a povestit unchiul fetei, în emisiunea "Acces Direct". 

Unchiul Raisei Nicoleta a mai povestit că mama ei o educa mereu în ceea ce privește traversarea în siguranță pe trecerea de pietoni. Liliana, mama îndurerată, a sfătuit-o mereu să aibă extrem de mare grijă atunci când trece strada, chiar și pe zebră.

Polițistul a fost plasat sub control judiciar azi. Ancheta continuă

Polițistul a ucis-o pe Raisa Nicoleta a fost plasat sub control judiciar. Agentul este urmărit pentru ucidere din culpă. Vineri, 14 ianuarie, bărbatul a fost audiat din nou, iar ancheta în acest caz ar putea fi extinsă și cu alte acuzații.

S-a stabilit că bărbatul nu s-a aflat în nicio misiune la momentul tragediei, deși circula cu semnalele luminoase aprinse. Anchetatorii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut teribilul accident.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net