Carmen Iohannis, ținta glumelor pe seama ținutei, după dineul NATO! Ce poreclă a primit!

Ultima actualizare:

Fiecare ieșire publică a soției președintelui României, Carmen Iohannis, e un fel de „ruletă rusească”, unde prima doamnă a țării ori bifează apariții elegante, ori ajunge să fie ținta glumelor din sfera publică, în urma fiasco-urilor sale în materie de haine. Iată cea mai recentă ținută, care a fost catalogată drept o gafă vestimentară!

Carmen Iohannis, gafă vestimentară la dineul NATO Foto: Arhivă
Carmen Iohannis, gafă vestimentară la dineul NATO Foto: Arhivă

Klaus și Carmen Iohannis au participat recent la dineul de gală găzduit de Regatul Spaniei, în speță Regele Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, cu prilejul Summitului NATO organizat la Madrid. 

Nu rata și: Cu Prima Doamnă «dirigă» a luat 10 la Bac! Carmen Iohannis, mândră de elevul ei

Carmen Iohannis, gafă vestimentară la dineul găzduit de Regele și Regina Spaniei

Evenimentul a presupus reuniunea șefilor de stat și de guvern, care au venit însoțiți, bineînțeles, și de consoartele lor. Primele doamne au avut, la rândul lor, o întâlnire, în cadrul căreia Carmen Iohannis a atras atenția, însă nu într-un mod pozitiv.

Prima doamnă a României a ales o ținută care i-a adus multiple critici din partea specialiștilor, situația devenind intens comentată și pe rețelele de socializare. 

Carmen Iohannis a optat pentru o rochie într-o culoare țipătoare, de un fuchsia aprins, considerată complet nepotrivită pentru eveniment. De asemenea, nici croiul ținutei nu a fost tocmai unul avantajos într-o astfel de circumstanță, rochia având mâneci ușor bufante în zona umerilor, confecționate dintr-un material de o altă culoare și textură, care contrastau și ieșeau, astfel, ușor în evidență.

Primei doamne îi plac culorile țipătoare: Cum a atras Carmen Iohannis atenția la ceremonia de absolvire! Poze simpatice cu elevii 

Dincolo de modelul neinspirat al rochiei midi, Carmen Iohannis „a picat” și la capitolul accesorizare, potrivit criticilor. Aceasta a optat pentru o pereche de sandale, care nu s-ar fi potrivit în contextul evenimentului, având în vedere că în cadrul seratelor regale nu este recomandat ca doamnele să aibă degetele descoperite.

Ca termen de comparație, Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie sobră, ușor vaporoasă, de culoare închisă, iar în picioare a ales o pereche de pantofi eleganți, cu toc.

Vezi și ținuta Reginei Spaniei: Regina Letizia, într-o ținută «reciclată», la dineul NATO

Carmen Iohannis, poreclită „Pantera Roz” sau „nașa mare” pe internet 

Internauții au fost de părere că pe lângă celelalte prime doamne ale statelor apartenente la NATO, Carmen Iohannis părea că merge la o nuntă în provincie. Nici comentariile și glumele la adresa sa nu au întârziat să apară.

„De ce s-a îmbrăcat ca Pantera Roz?”, „De ce soțul doamnei nu a venit și el în pantaloni scurți?”, „Pantera Roz când era nășică, exact așa arată.”, „A crezut că merge la un concurs de flamenco.”, „Un spirit tânăr și nonconformist, nu îl înțelegem noi...”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Desigur, cel mai probabil, Carmen Iohannis are o echipă sau cel puți un stilist vestimentar care o sfătuiește cu privire la alegerea ținutelor, însă decizia finală îi aparține. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net