Cât costă o noapte de cazare la hotelul celor mai bogați oameni din România, proprietarii Dedeman. Locația este în Italia

În timp ce mulți milionari de la noi au hoteluri pe litoralul românesc, frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au ieșit în afara granițelor și au cumpărat în urmă cu o lună un hotel cu istorie de pe malul lacului Garda din Italia, scrie adevărul.ro.

Grand Hotel Gardone, din Italia Foto: Shutterstock
Grand Hotel Gardone, din Italia Foto: Shutterstock

Frații Dedeman au cumpărat Grand Hotel Gardone

Dacă pe plan local frații Dedeman au cele mai mari afaceri și investiții, iată că decizia de a investi în afara țării ar putea să le aducă și mai mult profit. Conform unor informații de la finalul lunii mai, alături de un grup lituanian de investiții, frații Dedeman au dat lovitura și în Italia, prin achiziția unuia din cele mai elegante hoteluri, Grand Hotel Gardone. 

Cât costă să te cazezi la Grand Hotel Gardone

 Cei care vor să se cazeze la emblematicul hotel cumpărat de frații Pavăl, pot face rezervare pe Booking. Am făcut o simulare să vedem care sunt prețurile la cazare. Aproape 450 de euro/noapte este tariful pentru o cameră dublă cu vedere la lac, cât salariul minim lunar în România.

2.500 de euro este prețul pentru șase nopți de cazare în perioada 10-16 iulie. Este vorba de o cameră dublă, cu balcon și vedere spre lac, pentru două persoane, cu mic dejun inclus.

Hotelul va ajunge pe harta hotelurilor de 5 stele

Anul viitor, hotelul va intra într-un amplu proces de renovare și restaurare, valoarea investițiilor ridicându-se la 45 de milioane de euro.

Grand Hotel Gardone va ajunge astfel pe harta hotelurilor premium de 5 stele. Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial.

Grand Hotel, renumit pentru arhitectura și grădinile impresionante

Construit în stil clasic, Grand Hotel este renumit pentru arhitectura și grădinile sale impresionante, accesul privat către malul lacului și cele 167 de camere cu priveliște spre lacul Garda.

Printre invitații de seamă din trecut se numără Winston Churchill, Gabriele „Poetul” D’Annunzio, Regele George al Saxoniei, poetul laureat al Premiului Nobel Paul Heyse, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net