Cât este obligat să achite un bărbat dat în judecată de amantă. Ce acuzații i-a adus femeia

Ultima actualizare:

Un bărbat din Caraș-Severin a fost dat în judecată de amantă. I s-au cerut daune morale de 15.000 de lei, însă judecătorii au admis parțial apelul și au fost de acord cu suma de 5.000 de lei, scrie adevărul.ro. Femeia ar fi demonstrat că, în decembrie 2022, bărbatul acuzat a mers la ea acasă, unde se afla împreună cu soțul și fiica sa, și i-ar fi adresat înjurii.

Un bărbat a fost dat în judecată de amantă Foto: Pexels
Un bărbat a fost dat în judecată de amantă Foto: Pexels

Ce a declarat femeia 

Femeia, care fusese în trecut amanta bărbatului, l-a acuzat pe acesta că a venit la ea acasă și i-ar fi adresat injurii și acuze de infidelitate, „punând-o într-o situaţie neplăcută atât în familia din care face parte, cât şi în comunitate”. Femeia a mai reclamat că bărbatul i-a trimis „o înregistrare care conţine aspect neadevărate, iar în localitate, la bar, la alte evenimente, a denigrat-o afirmând tot felul de lururi neadevărate”.

Bărbatul spune că femeia a mințit 

Bărbatul a declarat că, în realitate, între el și femeie a existat o relaţie extraconjugală, iar în decembrie 2022, fiind acasă la femeie, l-a deranjat atitudinea acesteia, iar pe acest fond a recunoscut, în faţa soţului femeii, că are o legătură extraconjugală cu ea. „Reclamanta doreşte ca, din propria culpă, să tragă foloase pecuniare, nu i-a fost provocată nicio suferinţă, întrucât atâta timp cât a consimţit să întreţină o relaţie extraconjugală, trebuia să-şi asume şi riscul că totul se va afla”.

Cât este obligat să plătească bărbatul 

În primă instanță, judecătoria Caransebeș i-a respins cererea femeii. „Din probele administrate în cauză nu rezultă că pârâtul ar fi adresat cuvinte jignitoare sau amenințări reclamantei, cuvinte jignitoare fiind adresate numai soțului reclamantei, așa cum rezultă din înregistrarea audio depusă la dosar. De altfel, chiar martorul propus de către reclamantă a arătat că nu a auzit ca pârâtul să-i fi adresat injurii reclamantei sau amenințări”, se arată în sentința Judecătoriei Caransebeș. Sentința Judecătoriei Caransebeș a fost atacată cu apel la Tribunalul Caraș-Severin. Judecătorii de aici au admis parțial apelul și i-au acordat femeii daune morale de 5.000 de lei. Sentința Tribunalului Caraș-Severin nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs, care se judecă la Curtea de Apel Timișoara.

Alt caz ajuns în tribunal. Amanta a dat soția în judecată 

Soţia şi amanta unui bărbat din Iaşi se judecă de câţiva ani, deoarece amanta a acuzat soţia că i-ar fi adus prejudicii de imagine. Un bărbat din Iaşi a fost prins la mijloc într-o situaţie grea, când soţia sa şi-a dat seama că este înşelată, dar amanta a ajuns să o dea pe aceasta în judecată, pentru că i-ar fi stricat imaginea. 

În afara daunelor morale pe care le-a solicitat, amanta doreşte şi ca soţia să publice sentinţa finală pe pagina de Facebook, dar şi în presă, pe cheltuială proprie. Aceasta spune că soţia a publicat mai multe informaţii pe reţelele de socializare, prin care i-a fost afectată imaginea. P.M. ar fi scris pe Facebook faptul că A. A. a primit bani pentru întâlnirile pe care le-a avut cu bărbatul, astfel fiindu-i conturată imaginea unei persoane imorale şi i-a fost afectată imaginea de soţie, mamă şi contabilă. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net