Cum a ajuns amanta lui David Beckham să fie și ea înșelată: „Am fost atât de rănită”

Viața amoroasă a lui David Beckham (48 de ani) a fost una extrem de tumultoasă și controversată. Și-a înșelat partenera de viață cu Rebecca Loos (46 de ani), asistenta personală. Infidelitățile lui nu s-au oprit aici, căci nu doar Victoria Beckham (49 de ani) a fost înșelată, ci și asistenta care-i devenise amanta soțului ei, evenimente care s-au desfășurat în anul 2004, așa cum relata presa internațională. 

Victoria Beckham, înșelată de David / foto: Arhiva Click!
Victoria Beckham, înșelată de David / foto: Arhiva Click!

Celebrul fotbalist englez a avut o relație cu Rebecca Loss, pe vremea aceea având 26 de ani, relația care s-a întins pe durata a patru luni, așa cum a mărturisit chiar ea, într-un interviu pentru News of the World

Rebecca Loss s-a îmbogățit după relația cu David Beckham 

Relația pe care fosta asistentă a avut-o cu fotbalistul i-a adus sume frumoase de bani în conturi, după cum amintesc jurnaliștii de la The Independent, care au informat faptul că dezvăluirea amantlâcului cu David i-a adus o avere. 

Rebecca a amintit și faptul că ea însăși a fost înșelată de amantul ei. Fosta asistentă personală a soților Beckham a povestit un episod care s-a petrecut în casa fotbalistului Cristiano Ronaldo, când atât ea, cât și Victoria Beckham au mers la o petrecere organizată de acesta. 

„Era supărată (n.r.- Victoria Beckham) pentru că îl suna pe David și el nu răspundea. I-am spus că nu știu unde este… Și ea a spus: ‘Nu închide, du-te și caută-l. Eu am zis: ‘Bine…‘. Deci e un pic ciudat. Am intrat în casă, am urcat scările și i-am văzut pe cei doi bodyguarzi ai lui David în fața unei uși.

Puteam vedea modelul din fundal întins pe pat. Eram furioasă și m-am uitat la el, i-am dat telefonul și i-am spus: ‘Soția ta‘. Am fost atât de rănită. A fost un sentiment îngrozitor”, mărturisea Rebecca Loos. 

Despre scandalul anului 2004 a vorbit și Victoria Beckham, care a mărturisit că a fost cea mai dificilă perioadă din viața lor. 

„100%. A fost cea mai grea perioadă pentru noi, simțeam că lumea este împotriva noastră. Problema este că ajunsesem să fim și noi unul împotriva celuilalt, ca să fiu sinceră”, a spus Victoria Beckham, potrivit The Independent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net