VIDEO Imagini virale. Cum a reacționat o tânără care și-a prins soțul cu amanta în mașină

Ultima actualizare:

O femeie din Găești și-a prins soțul cu amanta în mașină, iar reacția ei a fost ireală. Aceasta s-a urcat pe capota mașinii, a lovit cu geanta parbrizul și nu a mai vrut să coboare.

Femeia a fost prinsă de poliție Foto: Shutterstock
Femeia a fost prinsă de poliție Foto: Shutterstock

Ce a făcut femeie când a văzut că este înșelată

Incidentul s-a petrecut în centrul Găeștiului, chiar în apropierea sediului de Poliție. O tânără în vârstă de 29 de ani are o reacție ieșită din comun, după ce și-a prins bărbatul împreună cu o altă femeie în mașină. Soția înșelată s-a urcat pe capotă și a încercat să-i împiedice pe cei doi să plece, scrie Antena3 CNN.ro. La un moment dat, a forțat ușa pentru a intra peste bărbatul infidel și noua iubită a acestuia. 

Femeia a fost amendată

Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002. Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991”, este comunicatul IPJ Dâmbovița.

Cum s-a răzbunat o femeie din Constanța

O femeie din Constanța a decis, după ce a aflat că partenerul ei de viață o înșela, ba mai mult o cunoștea și pe amantă, să se răzbune. Cel mai probabil, orbită de furie, constățeanca i-a vandalizat mașina „celeilalte femei”.

Proprietara maşinii s-a trezit cu autoturismul vandalizat în parcare. Avea și un mesaj:„Paula, ai doi copii. Lasă-mi bărbatul în pace”. Mesajul scris cu roșu pe capota mașinii amantei, de către femeia înșelată, a stârnit indignarea proprietarei mașinii. Mai mult, parbrizul mașinii a fost spart, provocând pagube semnificative.

Un caz asemănător s-a întâmplat în Alba Iulia

Anul trecut, în luna decembrie, o femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei.

În timp ce bărbatul o înșela cu amanta, femeia încornorată nu a mai putut răbda și a decis că e momentul să se răzbune pe mașina soțului ei, un Audi A4, care acum arată ca după bombardament. Soția înșelată i-a rupt oglinzile, i-a spart farurile, stopurile și geamurile.

Chiar dacă mașina nu era nouă, paguba creată de răzbunarea femeii se ridică la câteva mii bune de euro. Atunci când bărbatul a vrut să plece acasă, mare i-a fost mirarea când a văzut cum arată autoturismul său. El a sunat imediat la 112 și la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care în urma anchetei a descoperit că este vorba de o răzbunare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net