Tânăra sinucigașă, înșelată și amenințată de iubit. Noi detalii din spatele tragediei

Cazul femeii de la Timișoara, care a decis să își pună capăt vieții, împreună cu cei doi copii, continuă să se complice. Noi informații ies la iveală, iar oamenii legii continuă investigațiile. 

image
Iulia se simțea amenințată de Marcel

Iulia se divorțase în urmă cu ceva vreme de tatăl copiilor ei, Alexandru. Acesta se afla la muncă în Austria, iar femeia locuia alături de cei doi copii în Timișoara. După ruptura de Alexandru, Iulia a crezut că a găsit liniștea și fericirea în brațele unui alt bărbat, pe nume Marcel. Din păcate, bărbatul nu s-ar fi comportat deloc bine cu femeia și ar fi înșelat-o chiar cu bona copiilor. 

Citește și: Fostul soț al Iuliei, în stare de șoc

Disperată și conștientizând că relația cu Marcel nu era una care să îi aducă fericirea și liniștea pe care și le dorea, Iulia a vizitat-o pe fosta soacră și i-a povestit toate cele întâmplate. Iulia și fosta soacră au discutat ultima oară pe 18 aprilie, iar tânăra, care s-a sinucis, intenționa să acorde o nouă șansă relației cu tatăl copiilor ei. Mai mult decât atât, ea și Alexandru ar fi trebuit să se recăsătorească la data de 28 aprilie. 

Iulia l-a implorat pe bărbat să revină în România și să îi acorde o a doua șansă, însă Alexandru i-a subliniat că nu poate renunța la locul de muncă din Austria. Iulia și Alexandru ar fi stabilit, de comun acord, să se recăsătorească în Austria la data de 28 aprilie, însă în ziua evenimentului nu s-au prezentat în fața ofițerului stării civile. 

Conform relatărilor fostei soacre a Iuliei, tânăra era terorizată de iubitul gelos, Marcel, care o amenința că, în cazul în care se va despărți de el, îi va face rău ei și copiilor. 

stanga
dreapta
Iulia, mama sinucigașă din Timișoara
Iulia, mama sinucigașă din Timișoara
Iulia, mama sinucigașă din Timișoara
Iulia, mama sinucigașă din Timișoara
Iulia, mama sinucigașă din Timișoara
Iulia, mama sinucigașă din Timișoara
Iulia, mama sinucigașă din Timișoara

„Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu”, a povestit fosta soacră a Iuliei. 

Cum a reacționat iubitul Iuliei la aflarea veștii tragice 

La scurt timp după ce a aflat despre tragedie: sinuciderea iubitei sale, alături de copiii de trei, respectiv șase ani, Marcel a avut o reacție care a consternat-o pe soacra tinerei. El nu a dorit să se afișeze la locul faptei și nici să ceară detalii de la anchetatori. Mai mult decât atât, ar fi plecat să se plimbe și s-a făcut nevăzut, nedorind să interacționeze cu nimeni. 

Vezi și: Sinucidere în Timișoara. O mamă s-a aruncat în gol cu cei doi copii

El a plecat să se plimbe pe străzi. Nu se știe de el, ce să zic... Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. Nu a mai apucat să-mi povestească. El a plecat să se plimbe de nebun, nu știu unde. Deci, un om, când îți moare fosta iubită, nu te duci să vezi unde, ce, cum s-a întâmplat?! El a plecat să se plimbe”, a povestit soacra Iuliei, la emisiunea Acces Direct. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
romanca rechin 2 png
Andreea, Cristi Balan
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iolanda anamaria babau jpg
calendar ortodox 2021 9 iulie sfantul sfintit mucenic pangratie episcopul taorminei png
whatsapp down 799948 jpeg
FotoJet (5) jpg
Regina Elizabeta la nunta fiului său Charles cu Camilla Parker Bowles 2005. Foto Gettyimages
romanca rechin 2 png