5 semne care confirmă că partenerul tău este infidel

Dacă ai observat că partenerul tău este puțin ciudat, iată câteva semne care pot confirma că ceva nu merge bine în relația ta și că poate fi vorba chiar de infidelitate.

Există anumite semne care îți arată că partenerul tău poate fi infidel. Foto: Click.
Există anumite semne care îți arată că partenerul tău poate fi infidel. Foto: Click.

Într-o relație știi foarte bine cum se comportă partenerul tău, așa că dacă brusc începi să observi un comportament ciudat este un semn de alertă pentru tine și chiar trezește suspiciuni că ceva nu este în regulă între voi doi. Mai jos vă împărtășim 5 semne care ar putea confirma că partenerul dvs. este infidel, de multe ori este mai bine să știți adevărul pentru a vorbi cu jumătatea ta despre această situație.

Amintiți-vă că, dacă aveți întrebări cu privire la comportamentul acestuia, este întotdeauna mai bine să discutați cu el și să-l întrebați direct dacă se întâmplă ceva între voi doi, deoarece în cadrul unei relații este foarte important să aveți întotdeauna încredere și să existe comunicare în acest tip de scenariu. Acestea sunt doar câteva semne care ar putea indica că ceva nu este în regulă cu cel alături de care trăiți o poveste de dragoste.

5 semne care confirmă că partenerul tău este infidel

1. A devenit iritabil

Acesta este unul dintre principalele semne care vă pot confirma că partenerul îți este infidel, asta mai ales dacă în relația ta înainte exista o rutină în care împărtășeai constant cu partenerul semne de afecțiune, iar în ultimul timp de fiecare dată când te apropii de cel drag devine iritabil. Această schimbare a comportamentului său poate indica probleme sau chiar că are o aventură.

2. Au loc schimbări ale dorinței sexuale

Potrivit mai multor studii, atunci când unul dintre parteneri este infidel pot avea modificări în dorința sexuală și aceasta poate fi redusă față de frecvența în care aveau loc înainte. Poate varia deoarece există oameni care, atunci când se simt vinovați, au tendința de a crește contactul fizic cu partenerul și de a avea mai multă intimitate.

3. Îți ascunde lucruri 

Este foarte obișnuit ca în cadrul unei relații, cuplurile să-și spună unul altuia zi de zi despre ce se întâmplă atunci când nu sunt unul lângă celălalt, dar atunci când cineva este infidel, acest lucru se schimbă, așa că tind să devină mai tăcuți și mai rezervați. Chiar și atunci când aveți o conversație obișnuită, este posibil să observați că el poate încerca să evite unele dintre întrebările dvs., deoarece aceasta poate fi pentru că vă ascunde anumite lucruri.

4. La serviciu îi cer „ore în plus”

De la o zi la alta partenerul tău se schimbă când vine vorba de muncă și poate că și înainte făcea ore suplimentare, dar acum asta se întâmplă mai frecvent decât de obicei. Acesta este unul dintre semnele pe care ți le poate da partenerul atunci când te înșeală, mai ales dacă încerci să-l contactezi în timpul acestor ore suplimentare și el nu răspunde sau chiar o fac, dar tind să păstreze conversația foarte scurtă și formală.

5. Găsește scuze pentru a nu vă vedea

În cele din urmă, ultimul dintre semnele care ar putea indica faptul că partenerul tău este infidel este că, de fiecare dată când doriți să vă vedeți vine cu un pretex ca acest lucru să nu se întâmple. Aceasta este, de asemenea, o schimbare notabilă, mai ales dacă anterior în relația voastră erați un cuplu care obișnuia să facă lucruri împreună destul de des. Aceste tipuri de scuze pot fi un indicator că lucrurile merg pe o cale diferită și caută să pună distanță între voi doi. Reține: cel mai bine este să vorbești cu partenerul tău față în față și să comunici ce anume îți provoacă incertitudine, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net