Câtă cruzime! Un bărbat din Capitală și-a aruncat câinele de la etajul 5. De ce a făcut bărbatul acest gest

Un bărbat de 62 de ani este cercetat, sub control judiciar, de poliţiştii din Bucureşti, după ce a aruncat un câine de la balconul apartamentului, situat la etajul cinci al unui bloc din Sectorul 2. Animalul a murit în urma rănilor.

Stăpânul și-a aruncat câinele de la balconul apartamentului Foto: Facebook
Stăpânul și-a aruncat câinele de la balconul apartamentului Foto: Facebook

Și-a aruncat câinele de la etajul 5

Poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciul pentru Protecția Animalelor, au reținut, miercuri, un bărbat în vârstă de 62 de ani, cercetat într-un dosar penal privind uciderea animalelor cu intenție fără drept, scrie Observatornews.ro.

La miezul nopții de marți spre miercuri, agenții au fost sesizați, prin apel la 112, că un bărbat și-ar fi aruncat câinele de la etajul cinci al unui bloc din Sectorul 2. Polițiștii, împreună cu un veterinar din cadrul Serviciului pentru Protecția Animalelor, au mers la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

Din ce cauză bărbatul a aruncat animalul 

S-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau în locuința situată la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 2, în urma unui conflict între doi soți, bărbatul ar fi luat câinele aflat în imobil și l-ar fi aruncat de la fereastra balconului", transmite, joi, Poliția Capitalei. 

Din cauza leziunilor suferite, câinele a decedat, animalul fiind trasportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală. Bărbatul a fost audiat, apoi reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Și-a aruncat câinele pe fereastră

Caz revoltător la Timişoara, anii trecuți. Într-o dimineață, în jurul orei 5.30, un bărbat şi-a aruncat câinele pe fereastră, de la etajul 4, pentru că l-ar fi deranjat. Patrupedul a căzut într-un copac şi a rămas prins în crengile acestuia.

Vecinii au observat incidentul şi au chemat pompierii să-l salveze. Crezând iniţial că este o glumă, aceştia s-au deplasat la faţa locului şi au dat jos câinele care a fugit apoi pe stradă. „Instabil psihic sau om fără suflet. Aşa se poate numi o astfel de persoană care la ora 5.30 şi-a aruncat câinele pe fereastră pe motiv că l-a deranjat din somn”, a scris pe Facebook un martor care a fotografiat animalul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net