Tragedie în București! Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe bloc

Ultima actualizare:

O tragedie a lovit Capitala în urmă cu puțin timp, după ce un bărbat de 85 de ani s-a aruncat în gol de la ultimul etaj al unui bloc din zona Calea Rahova, conform news.ro. Deși vecinii săi au observat prezența acestuia și au bănuit ce avea de gând să facă, autoritățile nu au mai reușit să îl salveze pe om. Acesta s-a aruncat în gol și a decedat pe loc, sub privirile înspăimântate ale tuturor celor din zonă.

Bărbatul a murit pe loc / FOTO: Antena 3
Bărbatul a murit pe loc / FOTO: Antena 3

O tragedie șocantă a lovit capitala țării cu doar puțin timp în urmă. Un bărbat a cărui identitate nu este încă cunoscută public s-a urcat pe un bloc de 10 etaje din Calea Rahovei, de unde a și sărit în gol. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale celor din jur, care, deși au alertat imediat autoritățile, nu au mai putut să îl salveze pe bărbat. Potrivit informațiilor oferite de către antena3.ro, acesta a murit pe loc, la impactul cu solul.

Bărbatul a murit pe loc

Bărbatul locuia în blocul respectiv, s-a urcat pe schelă şi şi-a dat drumul în gol. În ciuda faptului că vecinii din bloc au sesizat prezența bărbatului și au și intuit ce avea de gând să facă acesta, autoritățile care s-au deplasat la fața locului nu au mai avut ce face, deoarece el s-a aruncat de pe bloc chiar înainte ca negociatorii poliției să ajungă. Potrivit primelor informații, bărbatul avea în jur de 85 de ani, iar autoritățile au pornit imediat o anchetă.

 Tot ce au putut face echipajele sosite la fața locului a fost să constate decesul bărbatului despre care nu se știe deocamdată nici cine e și nici de ce a recurs la acest gest disperat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net