Caz bizar la Secția de Psihiatrie din Târgu Jiu! Un agent de pază spune că a fost atacat din senin de un asistent

Un caz bizar a avut loc la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. În timp ce se afla în timpul serviciului, agentul de pază Gheorghe Guță ar fi fost atacat de către un asistent medical. Bărbatul a fost nevoit să ajungă la urgențe, deoarece se simțea rău.

Caz bizar la Secția de Psihiatrie / foto: adevarul.ro
Caz bizar la Secția de Psihiatrie / foto: adevarul.ro

Agentul de pază deja a depus o plângere penală împotriva asistentului medial Drumen Marius, pe care Gheorghe Guță îl acuză că l-a lovit, din senin, în timp ce încerca să imobilizeze un pacient agitat. Potrivit celor de la adevarul.ro, asistentul medical nu a comentat despre acuzațiile aduse.

„În timp ce mă aflam într-un salon de agitați, procedând la imobilizarea fizică a unui pacient, din dispoziția dr. Cîmpeanu, am fost lovit cu pumnul în ochi și strâns de gât de către asistentul Drumen Marius din senin. În salon se mai aflau dr. Cîmpeanu și asistentele Ciort Corina și Dăneț Cornelia. Acestea au plecat, fără a interveni.

Colegul meu, Cușlea Ion, a reușit cu greu să desfacă mâinile asistentului din gâtul meu. Eu nu am putut să mă apăr, întrucât aveam mâinile blocate”, scrie în plângerea penală depusă de către agentul de pază.

Agentul de pază a ajuns la urgențe

Se pare că loviturile primite au fost îndeajuns de puternice încât să îl trimită pe paznic la urgențe. Se pare că în jurul orei 22:00, bărbatul se simțea foarte rău, iar asistentele medicale care intraseră în tura de noapte au observat că paznicul nu se simțea bine, așa că i-au luat tensiunea, care avea o valoare ridicată. El a fost trimis cu ambulanța la urgențe, revenind la serviciu în jurul orei 3 dimineața.

Spitalul Județean deja a constituit o comisie, pentru anchetarea acestui caz. „Prin dispoziția managerului unității, a fost constituită pe 21. 11. 2023, o comisie de cercetare disciplinară care va analiza aspectele sesizate. Termenul de finalizare a raportului este data de 19.12.2023. În baza raportului comisiei de cercetare disciplinară, managerul va decide măsurile legale care se impun”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătoarea de cuvânt a spitalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net