Caz șocant în Capitală. O bucureșteancă a căzut într-o groapă plină cu apă. Ea a fost salvată și resuscitată, pe trotuar, de un trecător

Bucureștiul a fost martorul unui accident șocant în care o persoană a fost aproape să-și piardă viața dintr-un motiv neașteptat. Întâmplarea incredibilă a avut loc  în sectorul 3 al Capitalei, unde o femeie a trecut printr-o experiență groznică după ce a căzut într-o groapă adâncă plină cu apă, aflată în zona unor lucrări în desfășurare pe bulevardul 1 decembrie 1918.

O bucureșteancă a picat într-o groapă cu apă.
O bucureșteancă a picat într-o groapă cu apă.

Un trecător a intervenit și a salvat viața femeii

Norocul bucureștencei a fost un trecător curajos care a intervenit prompt. Și, astfel, acesta a reușit să salveze viața femeii care, cu siguranță, pentru o vreme a fost pusă în pericol. Potrivit relatărilor, femeia nu a observat groapa cu apă și a căzut în ea, iar trecătorul, fiind martor la incident, a acționat imediat pentru a o salva. Acesta nu a stat nicio secundă pe gânduri, arătând un simț civic deosebit.

El a și resuscitat femeia până la sosirea ambulanței

Tânărul, cu spirit civic remarcabil, nu doar că a intervenit prompt, dar a și resuscitat femeia chiar pe trotuar, până la sosirea serviciului de urgență. Acesta a sunat imediat la 112, iar până când ambulanța a ajuns la fața locului, a acordat primul ajutor femeii salvate.

Bucureșteanca a fost transportată la spital pentru investigații

Eforturile rapide ale trecătorului și intervenția profesionistă a serviciului de urgență au fost decisive în stabilizarea stării bucreștencei, care a fost ulterior transportată la spital pentru investigații și tratament suplimentar.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cum de a fost posibil acest incident

Autoritățile, confruntate cu acest incident șocant, au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a stabili eventualele neglijențe care ar fi putut duce la această situație periculoasă. Oricare ar fi rezultatul anchetei, acest caz subliniază importanța atenției la siguranță în zonele cu lucrări și necesitatea unei implicări rapide a comunității în situații de urgență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net