Ce a pățit un bărbat din Severin după ce i-a dat o palmă în cap soției în timp aceasta conducea

Ultima actualizare:

Un bărbat din Drobeta Turnu-Severin a ajuns să fie cercetat penal pentru infracţiuni privind regimul rutier, dar şi pentru violenţă în familie, după ce a căzut cu mașina într-un șanț. Bărbatul și-a atacat soția în timp ce conducea mașina, apoi a trecut el la volan, deși era băut și de aceea se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului.

Bărbatul și-a lovit soția șoferiță în timpul mersului

Foto cu caracter ilustratic, arhivă Click
Foto cu caracter ilustratic, arhivă Click

Nu se știe ce anume l-a înfuriat pe bărbat care a sărit să-și lovească soția, deși aceasta conducea mașina pe un drum public. Nervos, omul a obligat-o să coboare și a trecut el la volan, deși era băut.

Nu peste mult timp, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un șanț.

Poliţiştii gorjeni, care au intervenit la accident au constatat că şoferul consumase alcool, iar alcoolemia nu era deloc mică.

Mai mult au aflat și că și-a lovit soția în timp ce ea conducea mașina.

Incidentele au avut loc sâmbătă, 24 august, în jurul orei 6:30, pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Un bărbat de 31 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia străzii Eroilor cu strada Trandafirilor, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat cu autoturismul în şanţul de pe marginea carosabilului. Acesta a fost testat cu aparatul din dotarea poliţiştilor, rezultând o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Gorj, citată de News.ro.

Bărbatul i-a dat soției o palmă în cap

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au aflat că iniţial autoturismul implicat în accident a fost condus de soţia bărbatului, până la intersecţia străzilor Eroilor şi Trandafirilor, din oraşul Târgu-Cărbuneşti.

 Femeia a coborât din autoturism după ce a fost lovită cu palma în cap de către soţul său, cu care avusese un conflict spontan. 

„A fost completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care nu a rezultat risc iminent, persoanei vătămate fiindu-i înmânată o cerere către instanţa de judecată. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi violenţă în familie”, precizează Poliţia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anaf datorii la stat jpeg
Andrei Piedemonte, pilot de curse off road, a murit într un accident produs pe E85  Foto Facebook Federația Română de Automobilism Sportiv jpg
plaja suncuius calator in bascheti
Brigitte Macron jpg
Metoda șosetelor umede pentru scăderea febrei Colaj Instagram
Concert Coldplay Bucuresti 03 foto Denis Grigorescu jpeg
Cetatea medievala Deva  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (31) jpg
Copiii sunt mult mai expuși îmbolnăvirilor, deoarece nu au un sistem imunitar foarte puternic, așa cum îl are un adult  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net