Șoferul minor care a lovit mortal un copil și a rănit grav altul, în parcarea unui parc din București, s-a predat poliției. Care este starea de sănătate a fetiței care a supraviețuit

Șoferul minor care a lovit pe trecerea de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei cei doi frați, în vârstă de 7 și 9 ani, ucigându-l pe cel din urmă, s-a predat poliției.

Băiatul a fost reținut acum pentru 24 de ore/ foto: captura Digi24
Băiatul a fost reținut acum pentru 24 de ore/ foto: captura Digi24

În momentul accidentului tragic, el se afla în mașină cu un prieten. După ce a fugit pe jos de la locul accidentului, lăsând mașina la fața locului, și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor.

A fost dus la reconstituirea accidentului și se află de câteva ore la audieri. Șoferul de 17 ani și pasagerul său au fost testați cu aparate alcooltest și drugtest, rezultatele fiind negative, potrivit Antena 3 CNN.

În urma accidentului, alte mașini parcate au fost puternic avariate.

Accidentul a avut loc duminică seară, în parcarea Parcului Pantelimon

Duminică seara, în jurul orei 19:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apelul 112 cu privire la un accident rutier pe Șos. Gării Cățelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, în care au fost implicați un autovehicul și doi pietoni.

După accident, conducătorul auto a părăsit locul fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea.

S-au aplicat manevre de resuscitare asupra unuia dintre pietoni, un copil de 9 ani, dar din păcate, medicii au constatat decesul acestuia. Cealaltă victimă, un copil de 7 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii Brigăzii Rutiere continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Fetița lovită are piciorul aproape amputat

Fetița de 7 ani, rănită duminică în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din Capitală de un șofer de 17 ani, a fost operată toată noaptea după ce a ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu” cu cvasiamputație de picior la nivelul coapsei.

„Ieri seară, SMURD a adus o fetiță de 7 ani, victimă a unui accident rutier, în stare gravă, intubată și ventilată mecanic, cu cvasiamputație de membru inferior stâng de la nivelul coapsei.

Imediat a fost dusă în sala de operație, unde o echipă pluridisciplinară formată din anestezist, ortoped, chirurg vascular și chirurg plastician a intervenit pentru replantarea membrului.

Au fost refăcute artera femurală și toate structurile – os (numeroase fracturi), mușchi, tegument”, a declarat medicul Raluca Alexandru de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, conform News.ro.

Operația a durat nouă ore. În prezent, fetița este în terapie intensivă, în stare relativ stabilă, intubată și ventilată mecanic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net