Un adevărat miracol! Cum a supraviețuit pilotul avionului prăbușit în Nepal. Toate celelalte persoane aflate la bord au decedat

Nu mai puțin de 18 persoane au murit în urma unui tragic accident aviatic în Nepal, iar singurul supraviețuitor de la bordul avionului prăbușit a fost chiar pilotul. Acesta a reușit să supraviețuiască prăbușirii după ce cabina s-a desprins de restul avionului în momentul impactului cu solul, chiar înainte ca aeronava să ia foc.

avion nepal gif

Avionul decolase de pe Aeroportul Internațional Tribhuvan, din Kathmandu, capitala Nepalului, atunci când, la scurt timp după ce s-a ridicat de la sol, aeronava ar fi virat către dreapta. Din păcate, avionul s-a prăbușit imediat, fiind cuprins și de flăcări. Iar dintre cei 19 oameni ce se aflau la bord, 18 au murit, iar singurul supraviețuitor a fost pilotul, Manish Ratna Shakya.

Bărbatul se află acum la spital, iar potrivit Digi 24, el poate comunica și chiar a vorbit cu membrii familiei. Pilotul a scăpat miraculos, salvatorii reușind să ajungă la el chiar în timp ce flăcările se îndreptau rapid către cabina de pilotaj.

Pilotul se află acum la spital

Dambar Bishwakarma, superiorul poliției din Nepal, a declarat că bărbatul avea sânge pe față atunci când salvatorii l-au găsit, însă era conștient. „Avea dificultăți în a respira. Am spart geamul și l-am scos imediat afară. Avea sânge pe toată fața când a fost salvat, dar l-am dus la spital într-o stare în care putea vorbi”, a explicat Bishwakarma.

Se pare că pilotul aeronavei a fost salvat în numai 5 minute de la prăbușire, iar în ciuda faptului că era foarte speriat, a rămas conștient. În timpul prăbușirii, carlinga ar fi rămas blocată într-un container de la marginea aeroportului, în timp ce restul avionului s-a prăbușit într-o movilă din apropiere. Din fericire, pilotul a fost putut fi salvat, fiind dus la spital de către o ambulanță a armatei. Însă, în ciuda vitezei salvatorilor, ceilalți 18 pasageri de la bordul aeronavei au murit.

Avionul decola din capitala Nepalului și se îndrepta către Pokhara, o destinație turistică foarte populară în această țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net