Un avion cu 19 oameni la bord s-a prăbușit la scurt timp după decolare! Există doar un singur supraviețuitor. VIDEO

O tragedie de proporții a avut loc în Nepal, unde cel puțin 18 persoane și-au pierdut viața în urma unui accident aviatic. Totul s-a petrecut chiar pe aeroportul din capitala Nepalului, Kathmandu, unde un avion ce efectua un zbor de testare s-a prăbușit și a luat foc la scurt timp după ce a decolat. Conform informațiilor, singurul supraviețuitor ar fi pilotul avionului.

image

Un accident aviatic s-a soldat cu cel puțin 18 morți, după ce un avion ce efectua un zbor de testare s-a prăbușit și a luat foc, la numai puțin timp după decolare. În total, la bordul avionului se aflau 19 persoane, fiind vorba și despre membri ai personalului tehnic al companiei aeriene, dar și 2 membri ai echipajului. Avionul era un Mitsubishi CRJ-200, ce aparținea companiei Saurya Airlines.

Se pare că aeronava se îndrepta către Pokhara, o destinație turistică foarte populară în Nepal. Din păcate, la puțin timp după ce s-a ridicat de la sol, avionul s-a prăbușit și a luat foc, iar în imaginile apărute în mediul online poate fi văzut cum avionul este învăluit de foc și fum. Desigur, mai multe echipaje de pompieri, cât și ambulanțe, au ajuns imediat la fața locului.

18 oameni au murit în urma accidentului

Avionul avea la bord 19 persoane și decolare de pe Aeroportul Internațional Tribhuvan, iar incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 11:15, adică 05:30 GMT. Se pare că aeronava ar fi virat la dreapta și s-a prăbușit imediat în partea de est a pistei. Din păcate, chiar dacă focul a fost stins rapid de către pompieri, salvatorii nu au mai putut decât să scoată cadavrele a 18 persoane, din avionul prăbușit.

O altă persoană, pilotul aeronavei, a fost găsită rănită și dusă la spital. Un oficial al aeroportului a precizat că din avion s-ar fi auzit anumite zgomote de fisurare. Saurya Airlines operează zboruri către 5 destinații din Nepal, iar această țară a fost criticată și în trecut pentru siguranța aeriană slabă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net