Imagini terifiante! O barcă cu doi pescari la bord a fost răsturnată de o balenă. VIDEO

Un incident de-a dreptul terifiant a avut loc în Oceanul Atlantic, unde o balenă a răsturnat o barcă de pescuit aflată în largul coastei New Hampshire. Din fericire, cele două persoane care se aflau la bord au reușit să scape cu bine, iar totul a fost filmat de către un adolescent care se afla pe o barcă din apropiere.

Două persoane au trecut printr-un șoc de zile mari, atunci când ambarcațiunea de pescuit în care se aflau a fost răsturnată de către o balenă. Potrivit Gărzii de Coastă, acest incident terifiant s-a petrecut în largul coastei New Hamsphire, undeva în apropiere de Odiorne Point State Park. Din fericire, cele două persoane care se aflau la bordul bărcii au scăpat cu bine.

Ambarcațiunea răsturnată de balenă avea 7 metri, iar imediat ce s-a produs incidentul, autoritățile au fost imediat alertate. O altă persoană a sărit imediat în apă și i-a ajutat pe cei doi să ajungă la altă ambarcațiune. De asemenea, potrivit membrilor echipajului, se pare că balena nu a fost rănită în urma acestui incident bizar.  

O balenă a răsturnat o barcă de pescuit

Incidentul s-a petrecut în largul coastei New Hampshire
Incidentul s-a petrecut în largul coastei New Hampshire

Întreg incidentul a fost filmat de către un adolescent în vârstă de 16 ani, ce se afla pe o ambarcațiune aflată în apropiere. Pe numele său Colin Yanger, acesta a postat imaginile pe Internet. În plus, adolescenții care se aflau pe această barcă au fost și cei care i-au ajutat pe cei doi pescari și au alertat și autoritățile americane despre ce s-a întâmplat.

Garda de Coastă a raportat faptul că, din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident terifiant. Mai mult decât atât, întâlnirea violentă cu balena a fost raportată către Center of Coastal Studies Marine Animal Hotline, cât şi la National Oceanic and Atmospheric Administration. Vasul de pescuit se afla în largul coastei New Hampshire, atunci când a fost răsturnat de către o balenă, iar cei doi membri ai echipajului au ajuns în apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net