Ce a pățit un turist american pe Aeroportul Otopeni. „Cel mai prost aeroport din Europa”

A fost scandal pe aeroportul Otopeni. Un cunoscut vlogger de travel a povestit cum a trecut prin chinuri groaznice. Totul din cauza căldurii insuportabile. La Otopeni, de aproape o săptămână, sistemul de climatizare nu mai funcţionează în zona de îmbarcare. Turistul a spus că a venit în București pentru a șasea oară, iar de fiecare dată i s-a întâmplat același lucru.

Christian Grossi Foto: captură TikTok
Christian Grossi Foto: captură TikTok

Ce a pățit pe aeroportul Otopeni

Christian Grossi, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri de travel de peste ocean, a fost printre pasagerii care au suportat în aceste zile căldura de pe aeroportul Otopeni. „Momentan zbor din România şi mă aflu în aeroport. Vedeţi ce este pe faţa mea? Este transpiraţie. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această ţară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta... Uitaţi-vă la asta.

Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt locuri şi înăuntru sunt vreo 95 de grade, în Celsius sunt 35-37 grade, în interiorul aeroportului. Uitaţi, puteţi să vedeţi această domnişoară îşi face aer, domnişoara de aici îşi face aer, acea domnişoară îşi face şi ea aer", a spus Christian Grossi, vlogger, scrie Observatornews.ro

Aeroportul Otopeni a fost amendat cu 10.000 lei

Influencerul nu este la prima vizită în ţara noastră. „Vin pentru a şasea oară în România şi am parte de aceeaşi experienţă de fiecare dată, în aeroportul din Bucureşti. Uitaţi-vă la tricoul meu, vedeţi transpiraţia? Transpir prin tricou. Nu veniţi niciodată pe aeroportul din Bucureşti", adaugă Christian Grossi, vlogger.

La Otopeni, de aproape o săptămână, sistemul de climatizare nu mai funcţionează în zona de îmbarcare. Inspectorii ANPC au amendat cu 10.000 de lei compania care ţine mii de călători în saună. „Din păcate, în aeroportul Otopeni s-a ajuns la temperaturi de 30 de grade Celsius. Am sancţionat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi s-au dispus măsuri de repediere urmând ca acestea să fie implementate în termen de 48 de ore", a declarat Sebastian Hotca, vicepreşedinte ANPC.

Întârzieri pe aeroportul Otopeni

De parcă nu era de ajuns, la Otopeni sunt în continuare şi întârzieri. Pasagerii unei curse Bucureşti-Bergamo care trebuia să decoleze la 12:45, reclamă că au stat 4 ore, în avion, pe pistă. Au fost coborâţi apoi din aeronavă şi duşi înapoi în zona de aşteptare unde temperaturile, spun ei, sunt mai mari ca afară. Mulţi dintre ei au copii mici. Oamenii se plâng că n-au primit nici măcar o sticlă cu apă.

Copilul meu de 7 luni a făcut o iritaţie pe piele pentru că este foarte cald în aeroport. Voi da în jucată aeroportul. Sunt copii care aşteaptă, care pur şi simplu se topesc de căldură. În aeroport sunt peste 30 de grade, este arşiţă, sunt oameni care stau ore şi ore din cauza problemelor", a spus un pasager. Reprezentanţii aeroportului promit că de mâine vor aduce aparate de aer condiţionat portabile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
bratari 7 chakre (1) jpg
vara caldura record 2024 jpg
Pod Giurgiu lucrari la carosabil 800x600 jpg
admitere liceu jpeg
slabire pixabay jpg
Desert fara coacere, cu iaurt, piscoturi si zmeura  Sursa foto shutterstock 1966777006 jpg
picioare femeie pexels jpg
istock vot votare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net