Prețuri exorbitante pe Aeroportul Otopeni. Un sendviș, o cafea și o apă mai scumpe decât un bilet de avion

Aeroportul Otopeni, un loc tranzitat de călători din toată lumea, este cunoscut pentru prețurile sale mai ridicate decât cele din magazinele obișnuite din oraș. Însă, scumpirile din ultimele luni au adus cu sine o creștere exagerată a costurilor pentru produsele de consum, ajungându-se la situații în care un sendviș, o cafea și o sticlă de apă costă aproape cât un bilet de avion pe ruta București - Roma cu o companie low-cost.

Aeroport Otopeni. Foto: CNAB.
Aeroport Otopeni. Foto: CNAB.

Prețuri Uimitoare pentru alimente banale

Persoanele care ajung pe Aeroportul Otopeni și doresc să mănânce sau să bea ceva pot fi surprinse de prețurile exagerate. De exemplu, un simplu sendviș cu salam săsesc, care anul trecut costa în jur de 39 de lei în martie, acum se ridică la un preț șocant de 53 de lei, scriu cei de la Romania TV.

Există și opțiuni mai ieftine, cum ar fi un covrig cu crenvursti, care costă 13 lei pe aeroport. În comparație, la patiseriile din București, un astfel de covrig poate fi procurat cu aproximativ 4.5 lei - 5 lei. Prețurile pentru pizza sunt, de asemenea, pe măsura așteptărilor, un triunghi de pizza Quattro Stagioni ajungând la 34 de lei.

Cât costă o cafea sau o apă

Dacă călătorii doresc să se bucure de o cafea și o apă în timp ce așteaptă îmbarcarea, vor trebui să scoată încă 40 de lei din buzunar - 25 de lei pentru cafea și 15 lei pentru apă. O sticlă de apă din automatele aeroportului costă 9 lei.

Chiar și cei cu o poftă de ceva dulce vor găsi că prețurile sunt exorbitante, cu o brioșă mică care costă 23 de lei pe Aeroportul Otopeni.

Calcul exemplificativ

Dacă aduni costul unui sendviș (53 lei), cafeaua (25 lei), sticla de apă (15 lei) și brioșa (23 lei), vei obține o sumă totală de 116 lei. Acesta este un cost aproape similar cu prețul unui bilet de avion Wizz Air pentru data de 30 ianuarie pe ruta București - Roma, care se ridică la 129 de lei.

Astfel, comercianții de pe Aeroportul Otopeni par să fi atins noi culmi în ceea ce privește prețurile exorbitante, provocând nemulțumire și controverse în rândul călătorilor care se așteaptă la opțiuni mai accesibile pentru produsele de consum.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net