Bagaje furate pe Aeroportul Otopeni. Cum a acționat hoțul

Ultima actualizare:

Pasagerii care au călătorit recent din Statele Unite ale Americii și Canada spre România au avut parte de o surpriză neplăcută la sosirea pe Aeroportul Otopeni. Bagajele lor de cală nu se aflau pe banda zborurilor, iar doi călători au devenit victimele unui hoț abil și nepăsător.

Furturi de bagaje pe aeroportul otopeni. Foto: Click.
Furturi de bagaje pe aeroportul otopeni. Foto: Click.

Cum a început totul

Primul caz a avut loc acum doi ani, mai exact în data de 29 octombrie 2021, când un român care se întorcea din SUA a constatat că unul dintre cele trei bagaje de cală pe care le avea a dispărut. Lipsa trolerului său prețios, care conținea o cameră foto și accesorii în valoare de 5.000 de dolari, a stârnit îngrijorare și furie.

Cum a fost descoperit hoțul de bagaje

După investigații amănunțite făcute de către oamenii legi, s-a descoperit că un bărbat necunoscut a ridicat bagajul de pe banda 2 și a părăsit aeroportul ca și cum ar fi fost al lui. Hoțul a fost ulterior identificat și condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare, fiind obligat să plătească 7.600 de euro drept daune pentru persoanele prejudiciate.

Încă un incident similar în aceeasi zi

În aceeași zi, o femeie care a aterizat cu o cursă din Toronto a observat că i-a dispărut o geantă din bagajele de cală. După investigații asemănătoare, autoritățile au descoperit că un tânăr care sosise cu o cursă Ryanair a sustras două trolere și le-a vândut mai departe. Hoțul a fost prins și condamnat pentru furt și vânzare ilegală de bunuri.

Lecția valoroasăprivind necesitatea măsurilor de siguranță

Aceste cazuri tragice ilustrează vulnerabilitatea bagajelor pe aeroporturi și importanța unei securități sporite pentru protejarea proprietății pasagerilor. Incidentele au fost rezolvate datorită camerelelor de supraveghere ale aeroportului și eforturilor poliției, oferind o lecție valoroasă privind necesitatea măsurilor de siguranță și protecție a bagajelor în timpul călătoriilor aeriene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net