Ce l-a uimit de-a dreptul pe un turist britanic aflat în țara noastră: „Nu este o afacere bună"

Un tânăr britanic a fost în vacanță în România. Acesta a stat câteva zile la noi și a povestit pe TikTok despre experiența lui. Matthew a spus că a călătorit cu trenurile CFR și că plătit doar 52 de lei pentru un bilet la clasa I. Dacă de preț a fost mulțumit, de condiții, însă nu prea. Tânărul este un influencer din Marea Britanie care are peste 40.000 de urmăritori pe TikTok şi peste 5.000 pe Instagram.

Turistul britanic, în vacanță în România Foto: captură TikTok
Turistul britanic, în vacanță în România Foto: captură TikTok

Ce a declarat tânărul turist despre călătoria cu trenurile CFR

„Nu e nicio masă pentru un vagon de clasa 1. Prima clasă nu este prea impresionantă, ai două prize, un cuier. Credeam că va fi mai bine de atât", a spus tânărul. După ce a analizat totul mai în detaliu, turistul britanic a ajuns la o concluzie. „O să fiu sincer, locurile astea sunt mai bune decât ale mele, au şi masă. Nu este o afacere bună să plăteşti pentru un bilet la clasa 1”.

Britanicul a fost mulțumit de cazarea din Brașov

Britanicul de 21 de ani se află acum în Brașov, iar cazarea de acolo se pare că l-a uimit. Matthew le-a povestit tuturor că a plătit 14 euro pe noapte într-o locație situată chiar în centrul orașului. Matthew este un influencer din Marea Britanie care are peste 40 de mii de urmăritori pe TikTok şi peste 5.000 pe Instagram.

Turistul, aflat în România, și-a documentat fiecare clipă pe reţelele sociale, împărtăşind şocurile culturale cu urmăritorii săi, de la gastronomie, la arhitectură, infrastructură şi nivelul de trai.

Matthew a gustat micii de la Obor

Un alt clip apreciat a fost cel în care Matthew a gustat cel mai popular fel de mâncare românesc: micii. Acesta a știut și unde să meargă pentru o porție autentică: la Obor, acolo unde un vânzător i-a răspuns în engleză și i-a pregătit un carton cu mici și muștar, pâine și bere. „Este fantastic! Am mâncat multe chestii mișto în Europa, dar ăsta este cel mai bun. Mâncare stradală perfectă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
val inundatie noroi
image
image
image
image
image
image
bac 2024 jpg
man 8026117 1280 jpg
bacalaureat 2021 jpeg
image png
epuizare caldura jpg
Antikythera, Greece jpg
plane 1010038 1280 (1) jpg
menopauza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net