Uimirea unui turist american când a vizitat un oraș din România: „Stau pe o bancă europeană, la ora 7.30, în fața unui palat înfricoșător”

Christian Grossi este un influencer american de renume, având 1,5 milioane de abonați pe TikTok și 50 de milioane de aprecieri, precum și 800.000 de urmăritori pe Instagram.

Christian Grossi a vizitat de mai multe ori România / foto: captura video Tik Tok
Christian Grossi a vizitat de mai multe ori România / foto: captura video Tik Tok

Acesta călătorește în diverse colțuri ale lumii, iar până acum a vizitat România de cinci ori.

Americanul, uimit de clădirile din Iași

În această lună, Grossi a ajuns pentru prima dată la Iași, unde a explorat mai multe atracții turistice ale orașului. Într-o dimineață, tânărul a vizitat Palatul Culturii și Grădina Palas.

„Nu poți compara niciodată orașele europene cu cele americane. Acum stau pe o bancă europeană, la ora 7:30, în fața unui palat impresionant. Am mers până în fața palatului și nu există securitate, nu există nimic”, a spus Christian Grossi.

Acesta a presupus inițial că Grădina Palas face parte din complexul Palatului Culturii. Influencerul american mărturisește că nu a auzit niciodată de Iași, deși a vizitat România de mai multe ori.

„Am venit în această țară de cinci ori și nu am auzit despre acest oraș. Ce este în neregulă cu acest oraș?”, s-a întrebat el.

Pe parcursul vizitei sale în Iași, Grossi a fost impresionat de arhitectura orașului și de atmosfera europeană autentică. El a apreciat liniștea și frumusețea locurilor vizitate, comparându-le cu experiențele sale din alte orașe europene.

Palatul Culturii și Grădina Palas,  două obiective turistice de vizitat în Iași

Palatul Culturii din Iași este un monument emblematic al orașului, cunoscut pentru arhitectura sa neo-gotică impresionantă.

Construit între 1906 și 1925, palatul găzduiește patru muzee importante: Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Moldovei și Muzeul Științei și Tehnicii. Este un centru cultural vibrant, atrăgând turiști prin expozițiile și evenimentele sale.

Grădina Palas, situată în apropierea Palatului Culturii, este un parc modern care oferă un spațiu de relaxare și agrement. Amenajată cu peisaje pitorești, alei, fântâni arteziene și zone de recreere, grădina este un loc popular atât pentru localnici, cât și pentru turiști.

Palas integrează armonios natura și urbanul, oferind priveliști spectaculoase ale Palatului Culturii, creând un contrast fascinant între trecut și prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj Napoca capitala Ardealului unde se organizeaza TIFF ul  foto tiff jpg
image
image
image
image
image
image
avion jpg
plaja pixabay1 jpg
liceeni bacalaureat examen bac foto mediafax
bacalaureat jpeg
bord masina jpg
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net