Dezvăluiri terifiante în cazul femeii ucise de avocatul din Iași. Tânăra a înregistrat totul cu telefonul mobil

Noi dezvăluiri terifiante au apărut în cazul avocatului din Iași care și-a ucis iubita însărcinată. Tânăra a înregistrat pe telefon cearta dintre ea și concubinul ei, chiar înainte de a fi aruncată de la etaj.

Sebastian Felecanu / captură video: IaşiTV
Sebastian Felecanu / captură video: IaşiTV

Povestea acestei tragedii a început în seara de vineri, 18 iunie 2021, atunci când Sebastian Felecanu și Monica Cioată au mers la o nuntă. Cei doi au plecat de acolo în jurul orei 03:23, ținându-se de mână. Cu toate acestea, pe drumul spre casă, s-ar fi iscat o discuție contradictorie care a scăpat de sub control.

Imagini surprinse de către camere de luat vedere arată că cei doi coboară din mașină, în timp ce bărbatul se clatină. La intrarea în bloc, avocata îi trântește ușa în nas, iar apoi îl oprește pe Sebastian Felecanu din a face un gest similar.

Conflictul dintre cei doi continuă și după ce ajung în apartament, iar la ora 04:13, victima face o înregistrare cu telefonul mobil, de teamă că va fi lovită din nou. În timp ce femeia îi reproșează că s-a îmbătat, Felecanu o lovește și o trage de păr, chiar dacă partenera sa era însărcinată.

Dezvăluiri terifiante în cazul femeii ucise de avocat

Se pare că avocatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul feței, burții, iar apoi a strâns-o de gât. La un moment dat, înregistrarea telefonică este oprită brusc, dintr-un motiv încă necunoscut.

„Foarte posibil victima i-a făcut unele observații inculpatului pe care acesta din urmă, pe fondul consumului excesiv de alcool, nu le-a gestionat cu calm și de aceea s-a și creat conflictul dintre ei. Dacă reacțiile victimei sunt virulente, nu trebuie uitat totuși că motivația era una simplă: în pofida a tot, își dorea ca inculpatul să nu părăsească apartamentul, încăpățânare care, din nefericire, i-a fost fatală”, au spus judecătorii, potrivit adevarul.ro.

Felecanu ar fi afirmat că iubita s-a încercase să se arunce pe geam de trei ori, de-a lungul acelei seri. Cu toate acestea, expertizele făcute de autorități au exclus această variantă. Avocatul a fost condamnat, pe data de 21 iunie, la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat asupra unui membru de familie. Cu toate acestea, sentința nu este definitivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
image png
interviu de angajare jpeg
bani pixabay jpg
pepeni de dabuleni jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (8) jpg
Thailanda pixabay jpg
Orez cu legume  Sursa foto shutterstock 2134519827 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net