Iluzia optică pe care doar cei cu o vedere ageră o pot rezolva! Poți găsi pianul ascuns în imagine, în doar 8 secunde?

Dacă cineva ne cere să găsim un pian ascuns printr-o mulțime de zebre, cu siguranță că mulți dintre noi ne vom gândi că vom reuși acest lucru imediat. Cu toate acestea, din prima clipă în care vom vedea această imagine, ne vom da seama că provocarea este, de fapt, mult mai dificilă decât pare! De fapt, numai cei mai inteligenți oameni reușescă să rezolve provocarea în numai 8 secunde!

Poți găsi pianul în doar 8 secunde?
Poți găsi pianul în doar 8 secunde?

După cum putem vedea, datorită culorilor și a numărului mare de zebre, este foarte dificil să ne concentrăm asupra unui punct anume, în această imagine. Provocarea este simplă: trebuie să găsim un pian ascuns printre zebre, în mai puțin de 8 secunde!

Mai mult ca sigur că deja fiecare dintre noi am observat că iluzii optice de acest fel au devenit extrem de populare, de-a lungul Internetului. Poate că avem chiar și noi prieteni și colegi care profită de pauzele pe care le au de-a lungul zilei pentru a rezolva astfel de provocări vizuale.

Ele nu doar că sunt o modalitate plăcută și simplă de a ne relaxa, însă sunt și foarte utile pentru a ne testa atenția la detalii. Mintea noastră poate rămâne ageră de-a lungul zilei, cu ajutorul diferitelor provocări de acest fel.

Iar în privința pianului ascuns printre aceste zebre, dacă tot nu ați reușit să îl găsiți, răspunsul se află puțin mai jos!

Unde se află pianul ascuns în imagine

Rezolvarea provocării
Rezolvarea provocării

După cum putem observa, pianul se află în partea de jos a imaginii și este destul de greu de observat! Dacă privim cu atenție, vom putea observa câteva dintre clapele pianului, ascunse printre zebre. Dacă ați reușit să găsiți pianul în numai 8 secunde, felicitări!

Dar dacă cumva vă numărați printre românii care au avut probleme cu această amuzantă iluzie optică, nu trebuie să vă faceți griji! Pe Internet pot fi găsite nenumărate alte provocări de acest fel, care vă pot ajuta să vă antrenați atenția la detalii! În plus, doar foarte puțini oameni reușesc să o rezolve în doar 8 secunde!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
4 front evaluare jpg
control dsvsa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net