Trucul ingenios care ne poate oferi un ten frumos! Un aliment banal trebuie introdus în dieta noastră

Cum cei mai mulți dintre noi vom pleca în vacanță în această perioadă, nimic nu poate fi mai supărător decât un ten iritat. Desigur, cei mai mulți dintre noi își vor pune încrederea în nenumăratele creme din comerț, care ne promit o piele fină și perfectă, însă astfel de soluții nu doar că ne vor costa destul de mult, dar pot să nu fie chiar atât de eficiente precum pretind. Din fericire, un truc simplu ne poate ajuta să avem un ten superb!

Anumite alimente ne pot ajuta să avem un ten frumos
Anumite alimente ne pot ajuta să avem un ten frumos

În orice magazin am intra, cu siguranță vom da destul de rapid peste rafturi întregi de creme și măști ce ne promit un ten superb, lipsit chiar și de cea mai mică problemă. Cu toate acestea, destul de rapid vom observa și faptul că aceste creme ne vor forța să scoatem destul de mulți bani din buzunar!

Iar, din păcate, ele pot să nu fie chiar atât de eficiente precum pretind pe ambalaj! Din fericire, un detaliu simplu ne poate ajuta să avem un ten perfect: dieta!

Ce punem în farfurie poate avea un efect important asupra pielii noastre, iar dacă ne dorim un ten frumos și luminos, trebuie să adăugăm în dieta noastră câteva alimente! Mai precis, poate cea mai eficientă soluție pentru a avea un ten frumos este consumul de spanac! Acesta, cât și alte legume verzi precum salata, varza, ori broccoli, ar trebui consumate de mai multe ori pe săptămână.

Cum ne poate fi de ajutor spanacul

Este important de știut că vitamina C din spanac va ajuta la sănătatea pielii noastre, iar sulforafanul din broccoli ar putea proteja pielea de daunele provocate de lumina soarelui. În plus, el ajută și la menținerea colagenului din piele. De asemenea, nutrimentele din salata verde pot ajuta la sinteza colagenului, astfel că apariția ridurilor va fi încetinită.

Desigur, spanacul nu este singurul aliment util pentru tenul nostru! Ardeiul gras, strugurii, roșiile, cât și peștele, ne pot ajuta să avem o piele frumoasă și sănătoasă! Astfel, dacă vom consuma astfel de alimente, nu doar că vom avea o dietă mult mai sănătoasă, în general, dar vom porni în vacanță cu un ten sănătos și luminos, de care vom fi mândri!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
Îngrijește părul așa cum are el nevoie   tratament anticădere păr găsești la Wawa Cosmetics  jpeg
Mere catina banane combinatia perfecta de vitamine, minerala, antioxidanti si acizi grasi1 jpg
Te ai saturat de facturile tot mai mari Afla cum sa economise ti bani, nu energie jpg
Cum faci zilele caniculare mai frumoase 5 solutii simple jpg
Cum sa organizezi  i sa pastrezi în siguran a documentele financiare ale familiei tale jpg
Mergi cu cortul Cum te aperi de insecte jpeg
Luna de miere în EGIPT jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net