Cele mai tari trucuri pentru a menține răcoare în locuință în zilele toride, fără a avea aer condiționat. Economisești sute de lei

Fiecare dintre noi suntem nevoiți să ne confruntăm cu temperaturile ridicate din această perioadă, iar având în vedere că suntem de abia în luna iunie, vara încă nici nu a ajuns la punctul cel mai fierbinte. În lipsa aerului condiționat, poate fi destul de dificil să ne putem simți confortabil, însă există câteva metode ingenioase prin care vom reuși să ne răcorim casele!

O mulțime de români au acasă un ventilator / foto: Shutterstock
O mulțime de români au acasă un ventilator / foto: Shutterstock

Atunci când verificăm prognoza meteo și vedem că temperaturile vor trece cu mult peste pragul de 30 de grade, cu siguranță că mulți dintre noi vom da drumul aerului condiționat. Însă, acest lucru nu este întotdeauna o opțiune! Din diverse motive, este posibil să nu avem aer condiționat acasă, așa că trebuie să găsim alte soluții pentru a coborî temperatura din interiorul apartamentului nostru.

Din fericire, potrivit informațiilor de la adevarul.ro, există câteva trucuri ingenioase care ne vor ajuta să facem acest lucru! În primul rând, putem apela la un ventilator! Iar partea cea mai importantă este să știm unde să îl punem! Aparatele cu picior ar trebui puse în colțul camerei, iar dacă afară este mai răcoare decât în casă, el trebuie pus în dreptul unui geam deschis, pentru  eficiență mai ridicată.

Trucurile care ne pot menține casa răcoroasă chiar și fără aer condiționat

Desigur, ventilatorul poate să nu facă față caniculei de unul singur, așa că putem apela la câteva trucuri ingenioase! De exemplu, putem să punem în fața acestuia un bol, ori o tavă, în care vor fi cuburi de gheață! Astfel, aerul împrăștiat de ventilator va fi ceva mai rece, iar până când se va topi toată gheața, temperatura din cameră ar trebui să fie cu câteva grade mai mică.

De asemenea, dacă aerul din casă este prea uscat, mai putem să punem un prosop ud chiar în fața ventilatorului! Aerul recirculat de acest aparat va fi ceva mai rece și mai umed, așa că vom observa o îmbunătățire, atunci când vine vorba despre temperatura din interiorul casei noastre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
Cum prega tes ti mas ina pentru drum lung sau pentru o ca la torie de durata  jpg
image png
plane 7406049 1280 jpg
card social jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net