Ce l-a uimit la magazinele românești pe un turist din Italia: „Nu am văzut niciodată așa ceva!”

Dacă nu ne numărăm printre românii care călătoresc mult, este foarte ușor să nu ne dăm seama că multe lucruri care nouă ne par extrem de banale, dincolo de hotare sunt făcute într-un cu totul alt mod. Iar un turist din Italia a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care vorbește despre experiența sa dintr-un magazin din țara noastră, unde a fost complet șocat de cum sunt vândute unele produse!

Turistul italian a fost uimit de magazinele românești / foto: TikTok
Turistul italian a fost uimit de magazinele românești / foto: TikTok

Videoclipul postat de italian a făcut senzație pe TikTok, iar turistul ia la rând toate „ciudățeniile” de pe rafturile noastre, potrivit celor de la PRO TV. Iar unul dintre primele lucruri pe care italianul le-a observat a fost modul în care se vinde untul în țara noastră!

„Untul se vinde în casetă cu cod. Nu știu de ce. Poate ajută să-l servești mai ușor?”, spune acesta în videoclipul de pe TikTok. Și berea a fost un adevărat motiv de fascinație pentru italian!

„Berile se vând în pachete de câte șase, înfoliate în plastic. Fiecare are doi litri. Impresionant!”, mai spune acesta, conform sursei citate.

Un turist italian a fost uimit de magazinele românești

De asemenea, italianul a mai fost impresionat și de modul în care se vinde tonul în țara noastră. „Cutiile de ton sunt transparente și cu plastic deasupra. Nu am văzut niciodată așa ceva. În România există ketchup verde, ce spectaculos!”, mai spune acesta, pe măsură ce se plimbă printre rafturile magazinului.

De asemenea, acesta a mai remarcat existența unei versiuni locale de Coca Cola, cât și cât de bogată și de diversă este oferta de fasole în magazinele din țara noastră. „Pe lângă Coca Cola cel pe care îl știm cu toții, aici există Pop Cola, o „Cola” românească, făcută aici. Puteți găsi toate tipurile de fasole în vrac, inclusiv linte”, adaugă italianul.

De asemenea, el a mai vorbit și de varietățile impresionante de castraveți murați și muștar, ce se găsesc pe rafturile magazinelor. „Castraveții murați sunt „serioși” aici. Există rafturi întregi de murături. La fel și pentru muștar. Și muștarul pare un produs foarte „serios” aici. Găsești de toate felurile, cu toate aromele posibile”, spune turistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net