Ce mai pățesc românii în vacanțe pe litoralul românesc. „Am rezervat un apartament care nu exista”

Ultima actualizare:

Litoralul românesc este plin de turiști români sosiți la mare din toate colțurile țării. Cu vacanțele rezervate cu săptămâni de zile înainte, la care au visat cu ochii deschiși în fiecare minut până în momentul plecării, românii au sosit în stațiunile de la malul mării cu speranțe cât casa pentru un concediu reușit. Pentru unii nu a fost să fie așa.

image

Turiștii români care trăiesc experiențe neplăcute în concedii pe litoralul românesc nu iartă. Ei își povestesc nemulțumirile pe rețelele sociale.

Pe un grup de vacanțe de pe facebook, o româncă și-a povestit experiența trăită la un hotel din Eforie Nord.

„Când ai plecat, iei cartela și se întrerupe curentul”

O româncă sosită la un hotel din Eforie împreună familia a constat că la fața locului, lucrurile nu era chiar ca în descrierea pe baza căreia își alesese vacanța. Ea și-a scris nemulțumirile pe facebook.

„Internetul nu merge, e la strada principală și nu te poți odihni de zgomotul mașinilor și al tirurilor, miros îngrozitor de noxe. Când te duci la micul dejun doamna de acolo e foarte arogantă”, povestește femeia.

Distanța foarte mare până la Aqua Park. Și acolo e aroganță maximă. Iar saltelele arată jalnic. Nu sunt doar 600 m până la plajă. E peste un km jumate.

În parcul de distracții șezlongurile sunt mega înghesuite, de nici nu poți trece printre ele. Distanța dintre rândurile de șezlonguri între 40 și 50 cm, cu niște umbrele rupte.

Nu ai voie sa intri nici măcar cu o sticla de apa. Iar prețurile....Vă închipuiți...

Aaa, am uitat! Încă un lucru. Intrarea în cameră se face pe cartelă. Nu îți poți lăsa un telefon la încărcat sau frigiderul în priză. Când ai plecat, iei cartela și se întrerupe curentul. Asta mi s-a părut dezgustător. Să mi se strice laptele pentru copil sau să nu poți lăsa AC-ul programat”, se plânge românca.

image

„Am rezervat un apartament care nu există”

O altă turistă atenționează românii cu privire la o platformă de rezervări. Ea povestește că a închiriat un apartament în Năvodari și când a ajuns acolo a constat că nu există.

Pentru cei ce susțin ca booking este o platforma sigură, aflati ca nu e nici pe departe asa. Am rezervat un aparatament pe care l-am achitat integral și când am ajuns la locație, surpriză: NU EXISTA!!!Am discutat cu o doamnă ce are un magazin la parterul blocului și care ne-a spus că suntem a opta familie cu țeap asta...

Într-adevar, am sunat la booking, ne-au gasit un apartament muuult mai departe, l-am achitat și pe ăsta și acum așteptăm banii de la booking. Este vorba despre Oti&Miruna-Năvodari.

Acestor escroci le doresc să le fie viața precum faptele pe care le fac”, a scris femeia pe facebook, postarea ei adunând aproape 200 de comentarii.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net