De ce „fug” românii pe litoralul bulgăresc? Ce beneficii găsesc și cum sunt prețurile

Litoralul bulgăresc devine cea mai bună alegere în materie de vacanțe nu doar pentru turiștii români, cât și pentru cei din alte țări. Diferența o face raportul calitate-preț, dar și frumusețea locurilor și condițiile mult mai pe placul oamenilor. 

Tot mai mulți turiști preferă litoralul bulgăresc / foto: Pixabay
Tot mai mulți turiști preferă litoralul bulgăresc / foto: Pixabay

În vara anului 2023, litoralul românesc nu este atât de ales precum cel din Bulgaria, unde tot mai mulți români preferă să își petreacă vacanțele și concediile. De asemenea, în acest an, statisticile demonstrează faptul că în Bulgaria s-au făcut cu 30% mai multe rezervări, față de sezonul estival al anului 2022.

Tot mai mulți români își aleg Bulgaria în defavoarea României

Patronii hotelurilor din Bulgaria sunt mai mult decât mulțumiți pentru faptul că atât românii cât și alți străini aleg să le treacă pragul și să se bucure de zilele de concediu pe care le au pe litoralul bulgăresc. Așadar, statisticile anului 2023 sunt îmbucurătoare, întrucât veniturile sunt în creștere cu un procent de 50%, grație numărului de 13 milioane de turiști care sunt așteptați în acest an, potrivit informațiilor oferite reprezentanții Institutului pentru Analize și Evaluări în Turism.

„Bulgaria înregistrează în acest moment cu peste 30% mai multe rezervări faţă de anul trecut, iar veniturile sunt în creştere cu 50%, fiind aşteptaţi 13 milioane de vizitatori străini în 2023.”, a explicat Rumen Draganov, director în cadrul Institutului pentru Analize şi Evaluări în Turism.

All inclusive, programul care atrage tot mai mulți turiști

În timp ce restaurantele românești servesc mâncăruri la prețuri exagerat de scumpe, în Bulgaria, la all inclusive, turiștii merg fără ezitare, preferând să investească banii într-un mod mult mai inteligent.

Nu doar programul all inclusive reprezintă o atracție pentru turiștii din mai multe colțuri ale lumii, cât și curățenia din stațiuni. Bulgarii nu eșuează la acest capitol, deoarece se asigură să le ofere oamenilor un mediu curat, prielnic, lucru care se observă și în majoritatea review-urilor pozitive de pe site-urile diverselor hoteluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net