Ce oroare! Bărbat prins în timp ce îşi viola fiica. Copila era abuzată de trei ani

Incredibil! Un bărbat de 51 de ani a fost prins în flagrant într-un apartament dintr-un bloc din Reghin, în timp ce îşi viola fata minoră, de doar 16 ani. Copila era abuzată de trei ani, de când mama ei a murit, iar ea şi un frate mai mic au rămas în grija tatălui.

image

Cel care ar fi trebuit să aibă grijă de copii se îmbăta des şi atunci dacă îşi prindea fata acasă o ataca sexual. Aşa s-a întâmplat şi la sfârşitul săptămânii trecute, mai precis sâmbătă, 16 martie. Într-un moment în care individul beat o lăsase în pace, victima a apucat să-şi sune, disperată, bunica dinspre mamă care trăia în judeţul Satu-Mare, iar femeia a anunţat poliţia!

Blocul din Reghin unde s-a petrecut nenorocirea
Blocul din Reghin unde s-a petrecut nenorocirea

Conform poliţiştilor de la IPJ Mureş fata nu se plânsese niciodată, nimănui, nici la şcoală, nici în bloc şi nici rudelor. Cert este că minora a fost de această dată atât de convingătoare în discuţia cu bunica maternă încât aceasta a insistat mult faţă de poliţişti să se ducă imediat la adresa unde locuia nepoata şi fostul ginere pentru că se întâmpla o grozăvie.

Conform ştirileprotv.ro, agresiunile sexuale ale tatălui asupra propriei copile au evoluat în timp de la atingeri în zone nepotrivite, la agresiuni repetate şi chiar viol. Ajunşi la apartamentul indicat de rudă, agenţii au intrat cu forţa în casă, pe baza protocolului de pericol iminent, intrat în vigoare după Cazul Caracal. L-au găsit pe suspect dezbrăcat şi în stare de ebrietate, iar fata a confirmat agenţilor că fusese din nou violată. „(...) Bărbatul a fost prins în flagrant la locuinţa acestuia, fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri”, au anunţat printr-un comunicat preluat de news.ro, reprezentanţii IPJ Mureş.

image

Fata de 16 ani şi fratele ei mai mic au fost luaţi în grija bunicii materne şi urmează să înceapă un program de consiliere psihologică. Tatăl celor doi copii a fost arestat preventiv 30 de zile pentru viol. Din cercetări a reieşit că la multe atacuri sexuale, fratele mai mic al fetei era în casă, dar fata nu a scos nici un sunet de frică ca acesta să nu fie şi el molestat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net