Surpriză înfiorătoare pentru o femeie care a instalat o cameră ascunsă în bucătărie. Ce îi punea soțul în băutură

O femeie însărcinată susține că a fost otrăvită de către soțul ei! Ea a rămasă șocată când a descoperit adevărul cutremurător în urma vizionării imaginilor surprinse de o cameră ascunsă pe care o instalase în bucătărie.

A instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a rămas șocată / foto: Pexels
A instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a rămas șocată / foto: Pexels

O femeie din Texas, Catherine Herring, a instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a rămas șocată după ce a văzut ce îi punea soțul ei, Mason Herring, în băutură. Evenimentele au avut loc în martie 2022. Atunci, cei doi întâmpinau probleme și participau la ședințe de consiliere pentru cupluri în încercarea de a-și salva relația.

Totul a luat o întorsătură sumbră în martie, când în timpul unei ședințe Catherine i-a spus lui Mason că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Bărbatul nu a fost prea fericit cu vestea, însă a început ulterior să fie mai atent cu ea și chiar o încuraja mai mereu să bea mai multă apă.

„Am vrut cu disperare să mă înșel”

Mai mult, i-a adus micul dejun la pat și a insistat să bea întreaga cană de apă, care părea tulbure. După consumarea lichidului, Catherine Herring a început să se simtă rău și să sângereze.

„Am vrut cu disperare să mă înșel. Am vrut să existe o altă explicație, pentru că acesta este soțul tău pe care îl iubești, îl adori și cu care ai copii. Dar instinctul meu mi-a spus: Ceva nu e în regulă, trebuie să mă protejez. Și trebuie doar să mă asigur că nu știe că bănuiesc ceva. Chiar am simțit că acesta era singurul mod în care puteam aduna dovezi”, a declarat femeia, potrivit thedailybeast.com.

După ce s-a întors acasă de la spital, soțul ei a continuat să-i dea mai multe băuturi, toate conținând o „substanță necunoscută”, astfel, Catherine a devenit convinsă că bărbatul a încercat să o otrăvească de mai multe ori și a acționat în mod inteligent pentru a aduna dovezi. A angajat un detectiv particular, care a trimis paharele și sticlele strânse de femeie la un laborator pentru testare.

De asemenea, Catherine a instalat camere în sonerie, de-a lungul exteriorului casei, chiar și în conductele de aer ale bucătăriei. Câteva zile mai târziu, cea din bucătărie l-a surprins pe acesta cu o pungă din plastic plină cu pulbere albă pe care a golit-o în băutura ei.

„Nu cred că 180 de zile este dreptate pentru încercarea de a-ți ucide copilul de șapte ori”

A doua zi, a mers la Departamentul de Poliție din Houston. Deși a vorbit despre suspiciunile ei, dar a durat aproape o lună până la arestarea soțului ei. După descoperirea unui medicament pentru avort în gunoi și observarea lui Mason Herring punând o substanță albă în băutura ei, Catherine Herring a depus plângere la poliție.

Din păcate, după ce a fost arestat, indignarea a crescut odată cu pedeapsa redusă a agresorului. El a a acceptat un acord prin care procurorii au renunțat la acuzațiile mai grave care se referă la inducerea avortului și agresiune asupra unei persoane însărcinate și a primit doar 180 de zile de închisoare, 10 ani de eliberare condiționată și i-a interzis să o contacteze pe Catherine sau pe fiica lor cea mică.

„Nu cred că 180 de zile este dreptate pentru încercarea de a-ți ucide copilul de șapte ori. O sută optzeci de zile — sunt mai puțin de 26 de zile pentru fiecare tentativă pe care a avut-o”, a mai spus ea.

Femeia susține că statul Texas „tratează bărbații și femeile în mod diferit” atunci când vine vorba de subiectul avortării unui copil, dar speră să atragă atenția și să schimbe ceva cu povestea ei. Din fericire, Catherine nu a pierdut copilul, dar fiica lor s-a născut cu 10 săptămâni mai devreme și a trebuit să stea șapte săptămâni la incubator. Micuța, care acum are un an, are întârzieri de dezvoltare, folosește o sondă pentru a mânca și face terapie de opt ori pe săptămână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net