Dan Bittman a spus adevărul! Ce relație are, de fapt, cu Denise Rifai: „Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva”

Ultima actualizare:

Dan Bittman este, într-adevăr, unul dintre artiștii români apreciați și iubiți. Cariera sa muzicală de succes, talentul său vocal și contribuția sa semnificativă la industria muzicală românească au câștigat admirația multor fani. În plus, acesta este admirat și pentru faptul că reușește, la cei 61 de ani, să se mențină într-o formă de zile mari. După despărțirea de Liliana, mama celor 3 copii ai săi, s-a speculat în presă ă artistul ar trăi o frumoasă poveste de dragoste alături de Denise Rifai.

Dan Bittman a spus adevărul! Ce relație are, de fapt, cu Denise Rifai
Dan Bittman a spus adevărul! Ce relație are, de fapt, cu Denise Rifai

Dan Bittman a spus adevărul! Ce relație are, de fapt, cu Denise Rifai

Acum ceva timp, Dan Bittman a fost invitat la Denise Rifai în emisiune acolo unde acesta i-a oferit cadou un inel. Ulterior presa a luat foc și toți am crezut că între cei doi s-a infiripat focul dragostei. Mai mult, Denise Rifai recunoaștea la un moment dat că se simte „foarte norocoasă” să aibă în viața sa un om precum Dan Bittman. Deși atunci nu au spus exact cum stau lucrurile între ei, recent, artistul a clarificat ce este între ei, într-un interviu pentru viva.ro.

„Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare. Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: „Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?. Și dacă tot mi se spune „Inelul în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat. (râde) 

Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă. Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva, dacă se poate, asta apropo de întrebarea cu iubita. N-o să vă zic, ca să nu explodeze din nou presa tabloidă (râde), dar prioritățile încep să fie foarte importante, tocmai pentru că ai făcut până la vârsta asta foarte, foarte multe, mai ai încă multe de făcut, dar începi să prioritizezi, să te gândești „ce mai am de făcut?, un fel de Bucket list, să treci prin toate până când închizi ochii.”, a spus artistul pentru sursa citată.

Astfel, după luni de controverse Dan Bittman a lămurit că între el și Denise Rifai nu există decât o prietenie deosebită. Dezvăluirea vine după ce recent, artistul a spus că se află într-o nouă relație, cu o persoană care nu face parte din rândul celebrităților, și alături de care se află într-o perioadă de „teste”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drona shahed 136 din Iran Captura Youtube webp
image
image
image
image
image
image
erika isac instagram jpg
ramona dumitrescu instagram jpg
alina ceusan instagram jpg
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net