Dan Bittman, dezvăluiri surprinzătoare despre despărțirea de Liliana: „Noi, bărbații, uităm că o femeie are nevoie de respect...”

Ajuns la 61 de ani, Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră. Solistul de la Holograf a avut mereu o viață plină și ocupată cu munca, însă asta a presupus să își sacrifice familia de multe ori. Despărțirea de femeia care i-a fost alături aproape toată viața a șocat pe toată lumea. Recent însă, artistul a oferit detalii despre separarea de Liliana.

Dan Bittman, dezvăluiri uimitoare despre despărțirea de Liliana
Dan Bittman, dezvăluiri uimitoare despre despărțirea de Liliana

Dan Bittman, dezvăluiri uimitoare despre despărțirea de Liliana

Au avut o de aproape 30 de ani, din care au rezultat trei băieți minunați. Totuși, nu și-au dorit niciodată să se căsătorească. Despărțirea celor doi a uimit pe toată lumea, mai ales că nimeni nu se aștepta la un asemenea pas. Neînțelegerile dintre ei însă i-au determinat să o ia pe căi diferite. Recent, Dan Bittman a făcut dezvăluiri despre despărțirea de femeia care i-a dăruit trei copii, deși până acum a fost destul de discret în această privință. Artistul a dat de înțeles într-un interviu pentru Viva.ro că de vină ar fi fost stilul său de viață.

„Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe. 

Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă… Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba.

Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat.”, a spus artistul pentru revista viva. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net