Dan Bittman, tragedie cumplită de Revelion! Drama care i-a schimbat viața chiar în noaptea de Anul Nou

Au trecut mai bine de 12 ani de când marele artist Dan Bittman a fost marcat de una dintre cele mai mari tragedii din viața lui, eveniment extrem de trist pe care îl retrăiește anual, la trecerea dintre ani. Cu ce situația s-a confruntat solistul trupei Holograf în Revelionul din anul 2011. 

Tatăl lui Dan Bittman s-a stins în noaptea dintre ani / foto: Social media
Tatăl lui Dan Bittman s-a stins în noaptea dintre ani / foto: Social media

Revelionul marchează trecerea dintre ani, motiv pentru care mai toți românii îl sărbătoresc. În timp ce pentru unii sărbătorile de iarnă aduc doar fericire și liniște, pentru alții stârnesc amintiri care mai de care mai dureroase. Dan Bittman și-a pierdut tatăl în noaptea de Anul Nou, iar de atunci această sărbătoare nu mai are același farmec pentru el.

Dan Bittman: „Îl văzusem cu câteva ore înainte”

Anul Nou nu a fost tocmai un prilej de bucurie pentru Dan Bittman, căci îi amintește artistului de cea mai rea veste pe care a primit-o vreodată: moartea tatălui lui. Când s-a întâmplat tragicul eveniment, cântărețul avea de onorat 3 spectacole

„Tata a murit de Revelion 2011. Noi aveam 3 spectacole și, dacă nu era colegul nostru, care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis: `Stai liniștit`, eram praf. Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”, a mărturisit Dan Bittman, potrivit informațiilor apărute în presă.

Cum a primit vestea ce avea să-i schimbe viața 

Din păcate, Dan Bittman nu a suferit doar pierderea tatălui lui, ci și a mamei. Moartea părintelui său a provocat un mare șoc atât pentru artist, cât și pentru colegii lui de scenă. În ciuda veștii primite, artistul și-a onorat cele 3 cântări pe care le avea și abia ziua următoare a realizat tragedia care avusese loc. 

„Am pățit de două ori, și când a murit tata, dar și când a murit mama. Tata a murit de Revelionul 2011 și noi aveam 3 spectacole. Dacă nu era colegul nostru, care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis: stai liniștit!, că eram praf… Îl văzusem cu câteva ore înainte.

Mi-am revenit și am cântat la trei spectacole. Apoi a doua zi am realizat ce s-a întâmplat. Și a doua… eram la Sighișoara și m-au sunat de acasă să vin că mama… și am cântat, dar asta e o tragedie de fiecare dată. Eu, cel puțin, sunt trecut prin asta. Prețul pe care îl plătesc pentru meseria asta”, mai spunea Dan Bittman, în emisiunea „Showbiz Report”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net