Dan Bittman, măcinat de regrete. Totul are legătură cu copiii lui: „De foarte multe ori am simțit că...”

Dan Bittman, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de către români își deschide inima în fața lor și a vorbit despre relația cu cei 3 băieți ai lui. Ce îi reproșează aceștia cel mai des artistului. 

Dan Bittman și copiii lui / foto: Social media
Dan Bittman și copiii lui / foto: Social media

Vedeta de televiziune a format un cuplu vreeme de 25 de ani cu Liliana Ștefan și au devenit părinții a 3 băieți. În ultimul interviu oferit presei, Dan Bittamn a mărturisit că aceștia i-au reproșat că nu petrece foarte mult timp cu ei. 

Dan Bittman: „Nu m-a iertat”

Solistul de la Holograf a dedicat o mare parte din timp carierei sale. Viața agitată și proiectele multe la număr nu i-au mai permis acestuia să petreacă prea mult timp cu familia, așa cum i-a reproșat de curând fiul cel mic. 

„De foarte multe ori am simțit că mi-am neglijat familia când am fost plecat. Odată, mijlociul meu mi-a reproșat… Am rămas în aeroport în China, din cauza armatei coreene și s-a închis tot spațiul aerian din China și trebuia să vin acasă exact de ziua de naștere a lui Patrick, el era mic.

Am aterizat a doua zi, pentru că ne-am oprit în Paris, am stat acolo o noapte, în fine… nu m-a iertat. Mi-a reproșat că nu am venit de ziua lui, dar asta este… era mic, acum a crescut, a înțeles și nu au mai existat probleme.”, a declarat Dan Bittman pentru Playtech.

Dan Bittman dorește să petreacă sărbătorile cu copiii 

Legat de concertele pe care le are în perioada următoare, artistul va cânta împreună cu trupa Holograf în București, dar speră să petreacă alături de copiii lui sărbătorile de iarnă. 

 „De sărbători, sper ca măcar de Crăciun să stau acasă cu copiii mei, cu cei dragi, dar de Revelion avem câteva cântări prin București, în aer liber”, a spus Dan Bittman, în cadrul unui interviu acordat pentru Star Matinal. 

De ce nu s-a căsătorit niciodată

Cu toate că Dan Bittman a format un cuplu de mai bine de 25 de ani cu mama copiilor lui, el și Liliana Ștefan nu s-au căsătorit niciodată. Cântărețul spune că pentru el căsătoria nu a fost niciodată importantă.

Liliana, fosta iubită a lui Dan Bittman / foto: Facebook
Liliana, fosta iubită a lui Dan Bittman / foto: Facebook

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa «Ți-am dat un inel», care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă (…) 100% se schimbă (n.r. – lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai că lucrurile se schimbă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente”, a mai spus artistul.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net