Dan Bittman și Mihaela Rădulescu, dragoste neîmplinită! De ce s-au despărțit cei doi, deși s-au iubit cu patos

Viața romantică a celebrităților este mereu în centrul atenției, iar o poveste de dragoste care a captat interesul publicului este cea dintre Dan Bittman și Mihaela Rădulescu. Despărțiți de mulți ani și mergând pe drumuri separate, această iubire de altădată rămâne una neîmplinită, dar plină de amintiri.

Dan Bittman. Foto: arhiva.
Dan Bittman. Foto: arhiva.

Începutul poveștii de dragoste dintre Dan Bittman și Mihaela Rădulescu

Cei doi s-au întâlnit cu peste două decenii în urmă, când Mihaela Rădulescu abia își făcea loc în lumea televiziunii și lucra la postul Tele7Abc. Prima lor întâlnire a avut loc la Festivalul Mamaia, moment în care scânteia dragostei a aprins flăcări între cei doi. A fost o poveste de dragoste efemeră, dar intensă, care a avut loc la prima vedere și care i-a adus împreună la scurt timp după Revoluție.

Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a spus artistul pentru adevarul.ro.

Cu toate că atunci ambii aveau deja poveștile lor de dragoste în desfășurare - Dan Bittman cu textiera Liliana Ștefan și Mihaela Rădulescu cu jurnalistul Dan Chișu - atracția lor reciprocă i-a condus la o relație. Cu toate acestea, relația lor a fost de scurtă durată, întrucât amândoi aveau personalități puternice, iar compatibilitatea lor s-a dovedit a fi o provocare.

Dan Bittman mărturisește că nu i-a dedicat acesteia nicio melodie

Deși au trăit o poveste frumoasă, Dan Bittman mărturisește că nu i-a dedicat melodii Mihaelei Rădulescu, subliniind că anumite detalii ale vieții sale personale ar trebui păstrate în discreție.

Mihaela, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alții. Am văzut povești de dragoste uriașe și am simțit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viață. Așa s-a născut «Să nu-mi iei niciodată dragostea». M-am trezit la 4 dimineața, am coborât în birou și am început să scriu. Era ca și cum cineva îmi dicta de undeva de sus”, a dezvăluit Dan Bittman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net