Kanye West și-a îmbrăcat soția într-un „sac de gunoi”! Bianca Censori, aproape goală pe stradă

Ultima actualizare:

Kanye West (46 de ani) și soția lui, Bianca Censori (29 de ani), nu se dezmint! Zilele trecute, ei au oferit cea mai bizară apariție publică, în Los Angeles. Modelul australian a fost îmbrăcat într-o pelerină transparentă din plastic, pe dedesubtul căreia a fost complet goală.

Kanye West și Bianca Censori au captivat toată atenția cu ținutele lor (Foto: Profimedia)
Kanye West și Bianca Censori au captivat toată atenția cu ținutele lor (Foto: Profimedia)

Ținuta vestimentară, dacă se poate numi așa, a arătat precum un sac de gunoi. La rândul său, rapperul american a purtat o mască neagră pe față și o pelerină de stofă, de culoare verde. Kanye și Bianca sunt deja cunoscuți pentru stilul lor excentric și au creat controverse pe oriunde s-au dus. Vara trecută, italienii s-au supărat pe ținutele sumare purtate de Censori în țara catolică și au creat petiții online, unde au cerut poliției să o amendeze. Conform apropiaților cuplului, Kanye West este cel care îi alege ținutele superbei șatene. Artistul și modelul s-au căsătorit în decembrie 2022, într-o ceremonie secretă.

Bianca a fost goală pe dedesubtul pelerinei (Foto: Profimedia)
Bianca a fost goală pe dedesubtul pelerinei (Foto: Profimedia)

Cu ce se ocupă Bianca Cnesori

Bianca Censori este un arhitect și designer de origine australiană. Ea a cochetat și cu modellingul și incredibil de bine. Vedeta pozează adesea în ipostaze provocatoare, spre deliciul fanilor ei.

Censori a fost inițial angajată de Kanye West pentru a fi designerul arhitectural al brandului său, Yeezy, în 2020, pe vremea când el era încă însurat cu Kim Kardashian (43 de ani), mama copiilor lui - North (10 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (5 ani). Bianca Censori este prietenă bună cu fosta iubită a lui Kanye, actrița Julia Fox, cele două afișându-și public prietenia prin comentarii siropoase pe Instagram, potrivit revistei americane Page Six.

Se știu prea puține despre soția lui Kanye West, care până acum nu a mai fost în lumina reflectoarelor.

Potrivit contului său LinkedIn, Bianca Censori a urmat Universitatea din Australia, obținând atât o diplomă de licență, cât și un master în arhitectură. Înainte de a lucra pentru Yeezy, a fost studentă arhitect la DP Toscano Architects din Australia; s-a alăturat lui Yeezy ca designer de arhitectură în 2020. Când a apărut prima știre la începutul acestui an că cei doi se iubesc, fanii s-au grăbit să sublinieze asemănarea ei cu fosta soție Kim Kardashian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net