Kanye West îi „ordonă” soției sale să iasă din casă aproape dezbrăcată! Ultima apariție i-a șocat pe toți

Ultima actualizare:

Parcă ar avea alergie la haine! Bianca Censori (29 de ani), soția controversatului rapper Kanye West (46 de ani), iese în public mai mult dezbrăcată. De când și-a început relația cu muzicianul american, modelul a renunțat tot mai des la haine și a pozat în ipostaze provocatoare. Prietenii săi spun că West este cel care îi „ordonă” să poarte ținute cât mai sumare.

Bianca Censori, pozată într-o ipostază sexy de către soțul ei (Foto: Instagram)
Bianca Censori, pozată într-o ipostază sexy de către soțul ei (Foto: Instagram)

Recent, Kanye West, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, a publicat pe pagina sa oficială de Instagram o imagine sexy cu soția lui, îmbrăcată doar în chiloți tanga și cu o blăniță care îi acoperă sânii. „Anul acesta nu se poartă pantaloni”, a scris rapperul în dreptul imaginii. Kanye West și Bianca Censori sunt într-o relație din ianuarie 2023. Conform apropiaților, ei s-au căsătorit în aceeași lună, într-o ceremonie privată la care au participat doar prietenii apropiați.

Bianca Censori a pus pe jar Italia

  În vara anului trecut, fost făcute solicitări ca poliția italiană să o pedepsească pe noua soție a lui Kanye West, Bianca Censori, după ultimele ei apariții în țara catolică. Tânăra a stârnit controverse în Italia, pentru că a mers aproape goală pe stradă.

Bianca preferă hainele transparente, care îi lasă la vedere trupul. Mulți italieni consideră că ținutele ei pot fi considerate drept „indecență publică”, acuzație care vine cu amenzi de sute sau chiar mii de euro. Până acum, Bianca Censori a scăpat „basma curată”, însă italienii sunt foarte supărați.

Este surprinzător că nu a fost arestată. Italia este mult mai conservatoare, în acest caz pe bună dreptate!”, a scris un utilizator, pe rețelele sociale. „Sper că Italia îi va da afară pe amândoi din țară. Nu e nevoie ca acest cuplu să polueze țara”, a scris altul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net