Ce planuri au Radu Mazăre și fiul său. Afacerea pe care își doresc s-o pună pe picioare: «Probabil că se va redeschide»

La începutul săptămânii, Radu Mazăre a redevenit un om liber. A ieşit din închisoare după 5 ani şi primul drum pe care l-a făcut a fost să-şi vadă fiul, pe Radu jr sau Răducu, aşa cum îi spune el. Deşi are 55 de ani, fostul edil al Constanţei mai aşteaptă un copil cu soţia lui, Roxana. Click! a aflat că Mazăre va avea tot un băiat, care se va naşte în octombrie-noiembrie, dar şi că Răducu vrea să-l facă bunic pe celebrul său tată.

Radu jr locuiește și la Constanța,  și în București,  unde are firma
Radu jr locuiește și la Constanța, și în București, unde are firma

Click!: Radu, ai fost nerăbdător să-ţi vezi tatăl. Cât de des îl vedeai la Jilava? 

Radu Mazăre jr: Vă daţi seama că cinci ani reprezintă o perioadă destul de lungă şi orice copil îşi doreşte să fie, indiferent de vârstă, alături de părinţii lui. Sunt foarte fericit că acum ne-am reunit. Îl vedeam destul de des la Jilava, dar sigur fiind un anumit număr de vizite lunare şi cu un anumit număr de persoane, pot să zic că îl vedeam o dată pe lună timp de o oră. 

Cum ţi s-a părut la ieşire? Cât a slăbit în puşcărie? Se plângea de condiţiile de acolo?

Mi s-a părut într-o formă fizică mult mai bună, nu ştiu dacă a slăbit cât cred că a pus mai multă masă musculară,  pentru că are şi pătrăţele, are flexibilitate fantastică. Nu ne-a spus nimic legat de condiţiile de acolo pentru că nici nu trebuia să ne spună, ştim din presă că România plăteşte amenzi Uniunii Europene pentru condiţiile din penitenciare şi, în afară de asta, nu voia să ne întristeze oarecum cu condiţiile de care are parte. 

Radu Mazăre a fost așteptat de soția lui  la ieșirea de la Jilava, luni la prânz
Radu Mazăre a fost așteptat de soția lui la ieșirea de la Jilava, luni la prânz

Înţeleg că s-a oprit direct la tine acasă. Şi-a dorit ceva anume când a ieşit? Cu ce l-ai aşteptat bun? Mâncare/băutura preferată? L-ai aşteptat cu vreun cadou-surpriză?

Simpla prezenţă a lui este un cadou pentru mine, simpla prezenţă a mea este un cadou pentru el. Nu avem nevoie de cadouri.

Răducu are afaceri în domeniul imobiliar

Am văzut că vei avea un frăţior cât de curând sau e surioară? Când trebuie să nască Roxana? Te bucuri?

Da, aşa este, voi avea un frăţior cât de curând şi sunt foarte bucuros pentru lucrul ăsta. Roxana cred că va naşte undeva pe la sfârşitul lunii octombrie sau noiembrie.

Roxana este  însărcinată
Roxana este însărcinată

Tu nu îi faci un nepoţel tatălui tău? Ai planuri?

Cu siguranţă îi voi face şi eu un nepoţel sau o nepoţică,  dar deocamdată planurile mele sunt pe zona profesională.

Ştiu că în lipsa lui te-ai lansat în afaceri imobiliare. Vorbeşte-ne puţin despre acestea. Ce planuri de viitor ai? Vei face acum afaceri şi cu tatăl tău, mai ales că el a spus că nu mai vrea să aibă de-a face cu viaţa publică/politică?

Da, vreau să ridic această companie pe care am înfiinţat-o acum un an şi care are un specific de marketing şi vânzări imobiliare. Considerăm că prin tehnologia pe care o avem şi prin metodele inovative de marketing putem să aducem plus valoare pe această nişă. Eu, de altfel, am absolvit în cadrul facultăţii specializarea de marketing, muncesc şi am activităţi legate de marke-ting, chiar de pe băncile facultăţii. În ultima vreme am decis împreună cu asociaţii mei să ne focusăm pe zona de imobiliare pentru că am constatat că există o lipsă în piaţă de un marketing performant, care să fie corelat în primul rând cu departamentul de vânzări. 

«Vom redeschide complexul din Madagascar»

Cât despre faptul dacă voi face afaceri cu tatăl meu, nu ştiu, rămâne de văzut. Momentan drumul meu cu acest start-up este unul pe trend pozitiv, avem deja 20 de oameni în echipă. Avem mai multe proiecte pe care le promovăm şi alte multe potenţiale oportunităţi pe care ne chinuim să le atingem. 

Răducu are grijă  de bunicul său
Răducu are grijă de bunicul său

Mai aveţi afacerea din Madagascar? Ştiu că aţi închis complexul după arestarea lui. Vreţi să-l redeschideţi acum?

Cât despre Madagascar, da! Probabil că se va redeschide după ce se va consulta şi cu investitorii care au dezvoltat acel proiect pe terenul pe care el îl are concesionat, dar momentan, ştii cum e vorba: cade omul din copac şi îşi trage sufletul. O să vadă şi o să discute când şi cum se va redeschide complexul.

Complexul din Madagascar a fost închis  după extrădarea fostului primar
Complexul din Madagascar a fost închis după extrădarea fostului primar

Cum vă veţi petrece vara aceasta? Mergeţi în vacanţă? Aţi programat ceva?

Nu ştiu deocamdată ce vom face, cum vom face, cu siguranţă că vom petrece timp împreună fie aici, fie în vacanţă. Eu mă duc să îl vizitez în Madagascar sau pe unde va mai fi. Cât despre mine eu stau şi în Constanţa, şi în Bucureşti. Firma mea e în Bucureşti,  acolo avem birourile şi acolo am pus bazele activităţii noastre chiar dacă acum începem să promovăm şi Mamaia, şi proiectele rezidenţiale din Mamaia către piaţa din Bucureşti. Dar stau în acelaşi timp şi la Constanţa pentru că aici este restul familiei mele. Am ultimul bunic rămas în viaţă, de 91 de ani, de care am grijă ca de un bibelou, îl duc la controale medicale, îi iau medicamente şi alte necesităţi pe care le mai are pentru că şi el a avut grijă de mine cât timp am fost mic. Mă ducea la şcoală, mă aducea, şi atunci mi se pare normal şi corect din partea mea să returnez aceste lucruri de care am avut parte. Deci pendulez între aceste oraşe, Constanţa şi Bucureşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net