Cu ce se ocupă Răducu, fiul lui Radu Mazăre. Afacerea care-i aduce profituri uriașe

În urmă cu un an, Răducu, fiul lui Radu Mazăre s-a lansat în domeniul afacerilor imobiliare și are planuri mari pentru viitor. În cadru unui interviu, băiatului fostului edil al Constanței a vorbit despre sumele pe care le încasează, dar și despre scopurile pe care le are în acest an.

Fiul lui Radu Mazăre / Sursă foto: Arhivă Personală Facebook
Fiul lui Radu Mazăre / Sursă foto: Arhivă Personală Facebook

Răducu Mazăre se ocupă cu imobiliare

Determinat să își depășească tatăl, Răducu depune mari eforturi pentru a ajunge pe culmile succesului, de când a intrat în afaceri. În acest an, băiatul fostului primar al Constanței și-a propus să atingă performanța în sectorul imobiliar. Deși spune că în 2023 a fost nemulțumit de evoluția acestei piețe, tânărul are speranțe mari pentru 2024. Pe de altă parte, Răducu recunoaște că oamenii nu mai sunt atât de interesați de piața imobiliară, iar motivele sunt multiple.

„Chiar dacă noi am reușit să facem niște performanțe, am reușit să facem într-un context socio-economic destul de dificil, cel mai dificil din ultimii ani. Avem conflictele pe care le avem, avem inflația care este, suntem după pandemie, piața imobiliară pe care eu activez, a cunoscut în 2023 o reticență față de cumpărare. Oamenii nu mai aveau același apetit”, a declarat Răducu Mazăre, în trecut, la Antena Stars.

Răducu Mazăre vrea să aibă mai multă grijă de sănătatea sa

Răducu Mazăre vrea să obțină progrese mari în 2024. El spune că își dorește să își mărească echipa și se va strădui să atragă și alte proiecte. Cu toate acestea, cariera nu este singurul lucru care îl preocupă. Fiul lui Radu Mazăre a declarat că vrea să se concentreze pe sănătate și să acorde mai multă importanță obiectivelor personale.

„Planurile mele pentru acest an sunt de a ajunge la o echipă de 50 de oameni în cadrul start up-ului meu. Ne dorim să atragem proiecte și din alte piețe. Consider că am o viață calculată și responsabilă.

Nu mă sparg în figuri, nu fac lucruri excentrice. Momentan îmi focusez toată atenția pe acest proiect. Mai am obiective personale de sănătate. Îmi doresc să am un corp mai sănătos, să fac sport constant”, a mai adăugat Răducu Mazăre Jr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
loredana chivu
puiu calinescu jpg
Mădălina Pamfile a fost asistenta lui Dan Capatos  jpeg
FotoJet jpg
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net