Cine l-a așteptat pe Radu Mazăre, la ieșirea din închisoare. Care este cea mai mare dorință a fostului primar FOTO

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre (55 de ani), care executa o pedeaspă cu închisoarea de 9 ani a fost eliberat condiţionat, azi, de la Penitenciarul Jilava în urma unei decizii a Tribunalului Ilfov, care este definitivă. Acesta a executat 5 ani din pedeapsă și a fost așteptat la ieșire de soția sa, Roxana, cu care și-a unit destinele în 2019, în timp ce era în penitenciar.

Radu Mazăre executa o pedeapsă de 9 ani de închisoare, în urma contopirii a două pedepse definitive. Potrivit news.ro este vorba de o condamnare de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi alta de 5 ani de închisoare, în dosarul Polaris. În „Dosarul Retrocedărilor ilegale”, Radu Mazăre a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în formă continuată şi săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat. În dosarul Polaris, Radu Mazăre a fost condamnat pentru trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi conflict de interese.

Radu Mazăre a fost celebru prin extravaganțele sale și prin modul nonconformist prin care a încercat să aducă turiști în stațiunea Mamaia. De asemenea a rămas în folclorul urban prin denumirea pe care a dat-o arestului central al Poliției Capitalei, „Beciul Domnesc”, pentru că, la un moment dat era plin de VIP-uri reținute sub un motiv sau altul de brațul lung al legii. Ca în final chiar el să ajungă acolo.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a scăpat de coșmarul acesta”

La eliberare, doamna Mazăre, care este însărcinată, a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, cât timp fostul primar a fost închis. „Planuri, văzând și făcând. Vom putea face planurile mai bine. Nu sunt în măsură să comentez aspecte, care fac parte din subiectul dosarului, la asta vă poate răspunde avocatul sau el în persoană. Mi-a fost foarte greu, singură” a declarat Roxana Mazăre.

Ea a mai spus că primul lucru pe care îl vor face va fi să se întâlnească cu Răducu, fiul fostului primar, în vârstă de 30 de ani. Totodată, a dezvăluit că acesta nu mai dorește să aibă nicio legătură cu viața publică sau politică.

„Va ieși complet. Este dorința lui cea mai mare, să iasă complet din viața publică, să nu mai aibă de a face cu nimic din ceea ce înseamnă viață publică, viață politică nici atât. Să stea și el liniștit, să își vadă de viața lui și de ce va mai urma să fie. Să se bucure de viață în continuare, ca un om liber”, a declarat Roxana Mazăre în fața jurnaliștilor veniți la Jilava. Ea a mai adăugat: „Mulțumesc lui Dumnezeu și instanței că ne-a scăpat de coșmarul acesta și putem să avem și noi o viață fericită și liniștită împreună”, subliniind că „am pătimit destul atâția ani de zile pentru o nedreptate”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net