Nepoata lui Radu Mazăre trăiește visul american. Ce planuri mărețe are: „Îmi doresc să..”

Nepoata lui Radu Mazăre traversează cel mai important moment din viața și cariera sa. Pe numele ei real Alexandra Mazăre, cunoscută pe scenă drept ALEXA ALX, nepoata fostului primar al Constanței, pasionată de muzică, s-a calificalt în finala WCOPA 2023, la secțiunea instrument, și concursul se va desfășura în America, la Los Angeles.

Alexandra, nepoata lui Radu Mazăre / foto: Instagram
Alexandra, nepoata lui Radu Mazăre / foto: Instagram

Încă de la patru ani Alexandra Mazăre studiază pianul. Pasionată de artă, adolescenta în vârstă de doar 12 ani trăiește visul american. Palmaresul ei este plin de diplome atât de la concursuri naționale, cât și internaționale, și se bucură de un real succes.

Nepoata lui Radu Mazăre gustă succesul de la o vârstă fragedă

Alexandra Mazăre s-a calificat în finala WCOPA 2023, în America, și emoțiile care o încearcă sunt unele unice. Adolescenta nu este singură în drumul său către succes, ci susținută de familie și de românii de acolo.

„Este ceva unic ce simt acum. Mi-am câștigat locul în finala WCOPA 2023 la Los Angeles și simt că trăiesc visul american. Mama mea este alături de mine și este foarte emoționată. Sunt susținută de românii de aici, și de familie, și prietenii de acasă. Momentul meu la pian a fost cel mai aplaudat!”, a povestit ea, potrivit Unica.ro

„Mi-aș dori să devin un avocat celebru”

Alexandra Mazăre își dorește să devină avocat / foto: Instagram
Alexandra Mazăre își dorește să devină avocat / foto: Instagram

A moștenit pasiunea pentru modă de la mama ei și își dorește să devină un avocat celebru, în ciuda înclinațiilor sale pentru stil și muzică.

„Cred că pasiunea pentru modă a venit în primul rând de la mama mea, Cătălina Năstase, care este model internațional. Am câștigat multe premii internaționale. Printre cele mai importante aș enumera Little Miss and Mister Galaxy Grand Prix 2021, în același an am câștigat titlul The Best Model Of Europe 3rd Place 2022, iar anul trecut am câștigat locul întâi național The Best Model Of Europe în Spania.

De asemenea, am mers cu colecțiile mele pe podiumurile din diferite țări precum Italia, Spania, Bulgaria, unde oamenii au fost destul de receptivi la ideea de copil-designer. Deși, pasiunile mele cele mai multe sunt din aria artistică, eu mi-aș dori să devin un avocat celebru.”, a adăugat Alexandra Mazăre, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net