Cele mai importante petreceri în aer liber de Revelion din România unde accesul este gratuit

Ultima actualizare:

Autoritățile vor organiza și în acest an petreceri gratuite de Revelion în marile orașe în piețele publice. În București se va organiza o singură petrecere gratuită în aer liber, în sectorul 3, în Parcul IOR-Titan. Mari petreceri de Revelion în aer liber vor fi organizate și în Craiova, Timișoara, Sibiu, Deva, Suceava, Iași și Galați.

Așa arată spectacolul de Revlion pe scena din Parcul Titan
Spectacolul de Revelion din Parcul Titan este la a X-a ediție. Foto: Fcb Robert Negoiță

Revelion în parc în București

Sub genericul "Deschide ochii! Visează!", Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din parcul Titan. Este a X-a ediție iar cei care vor veni să petreacă noaptea dintre ani aici, îi vor putea asculta începând cu ora 20.00 pe Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez. Totodată, așa cum se cuvine pentru noaptea de revelion, spectatorii vor putea admira gratuit, de pe băncile din parc un spectaculos foc de artificii.

Denis Roabeș solistul trupei The Motans
Denis Roabeș solistul trupei Motans va susține un concert de Revelion la Timișoara. Foto: svnews.ro

Revelion la Timișoara

Autoritățile din Timișoara organizează o mare petrecere în aer liber la cumpăna dintre ani. Revelionul este organizat în Piața Victoriei iar invitatul special al serii va fi trupa The Motans. Înainte de acest concert care va fi punctul culminant al serii, pe scena din centrul Timișoarei vor concerta mai multe formații locale: Pragu’ de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus și Monokrom. Trecerea dintre ani va fi marcată și de un foc de artificii, la ora 00.00 scrie tion.ro.

Raluka & Balkanic Project
Raluka & Balkanic Project sunt vedetele petrecerii din Craiova. Foto: radiozu.ro

Revelion la Craiova

Cel mai mare Revelion organizat în aer liber în România pare a fi în acest an în Craiova. Primăria din localitate cheltuie pentru acest eveniment 578.756 lei, adică peste 115.000 euro. La spectacolul de Revelion vor cânta Mira, Raluka & Balkanic Project şi The Southern Cockroaches informează g4media.ro

„Craiovenii vor sărbători trecerea între ani alături de mari artişti ai muzicii româneşti. Mira, Raluka şi Balkanic Project, The Southern Cockroaches vor urca pe scena amplasată pe strada A.I. Cuza, zona Universitate, duminică, 31 decembrie 2023, începând cu ora 21.00. Evenimentul va fi animat şi prezentat de MC Tom Crîngureanu şi DJ Emil Safta”, a anunţat Primăria Craiova, condusă de Olguța Vasilescu (PSD) pentru gds.ro.

Revelion la Deva

Deva sărbătoreşte venirea Noului An în Piaţa Unirii – cu concerte, distracţie şi foc de artificii! Revelionul în aer liber începe pe 31 decembrie 2023, la ora 22:00.

Pe scenă vor concerta artiștii Mihaela Oprea, Florin Mureșan precum și trupa „Vremuri”, iar după ora 00:00 va urca pe scena din Piața Unirii trupa „Quas”.

Gongul de la miezul nopţii va da startul unui spectaculos foc de artificii care va lumina cerul Devei în primele minute ale Noului An potrivit centrulculturaldeva.ro.

Revelion moldovenesc la Sibiu

Spectacol deosebit în noaptea dintre ani la Sibiu. „Lupii lui Calancea” și Surorile Oșoianu vor susține începând cu ora 22.30, un show de două ore în noaptea de Revelion în Piața Mare a Sibiului. Înainte, de la ora 21.30, va avea loc un spectacol de lumini și muzică electronică susținut de DJ Funky Drop. Petrecerea muzicală este intitulată ”Poveste de Iarnă”.

”Această colaborare unică, între Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, servește drept punte între trecut și prezent, între tradiție și modernitate și își propune să trezească în sufletele ascultătorilor acea flacără vie a identității naționale și a apartenenței la un spațiu cultural și spiritual comun”, se menționează într-un comunicat al asociației „Events for Tourism”, organizatorul evenimentului în baza unui contract cu autoritățile locale, preluat de stiridesibiu.ro

Revelion la Suceava

Sucevenii care vor dori să petreacă Revelionul în aer liber vor avea parte de un program cu mulți interpreți și formații de muzică populară, dar și cu invitați speciali - trupa Bere Gratis și Amna Band, a anunțat primarul Ion Lungu conform presei locale.

Petrecerea dintre ani va avea loc în centrul Sucevei, iar la miezul nopții va avea loc tradiționalul foc de artificii anunță monitorulsv.ro

Revelion Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani „Revelionul ieșenilor”. Spectacolul va avea loc în Piața Palatului Culturii în seara zilei de duminică, 31 decembrie 2023. Pe scenă vor urca artiști locali precum Andra Botez și DJ Line și vedete precum JO și JUNO, care vor evolua începând cu ora 21.00.

În deschiderea spectacolului, de la ora 19.00, va fi organizat „Revelionul copiilor”, dedicat celor mai tineri artiști ieșeni câștigători la concursuri naționale și internaționale conform ziaruldeiasi.ro

.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net