Cinci tineri, cursă nebună cu mașina sfârșită tragic în Suceava. Șoferul de 19 ani a murit pe loc

Ultima actualizare:

Viteza a mai făcut o victimă. Un tânăr şofer a murit pe loc, iar patru pasageri, cu vârste între 18 şi 20 de ani, au ajuns la spital. Şoferul abia cumpărase maşina şi a vrut să le arate şi amicilor, patru colegi de liceu, ce viteză prinde. Totul s-a întâmplat în zona "Zidului Morții", din Șcheia.

Un tânăr din Suceava și-a pierdut viața pe loc Foto: NewsAlert.ro
Un tânăr din Suceava și-a pierdut viața pe loc Foto: NewsAlert.ro

,,Au ieşit să se plimbe cu maşina, maşină proaspăt cumpărată", spune tatăl unui pasager pentru Observatornews.ro. Bărbatul este încă în stare de şoc. În maşină era şi fiul lui. Cei cinci tineri, toţi colegi de liceu, plecaseră doar de o jumătate de oră din faţa blocului. 

Șoferul ar fi pierdut controlul volanului, autoturismul s-a izbit de un parapet, după care a fost proiectat în afara părții carosabile. Polițiștii au confirmat că a fost vorba și de viteză. 

Băiatul de 19 ani și-a pierdut viața pe loc

Din primele cercetări a reieşit că șoferul, un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. ,,Au ieşit să le arate, el, proprietarul, cum e maşina, cum merge. Ca tinerii, na! Şi, uite, ca tinerii, ce-au putut să facă!", mărturisește un alt bărbat. Fiul lui, care era pe scaunul din dreapta faţă, a scăpat doar cu răni uşoare. Însă şoferul a murit pe loc, iar ceilalţi tineri din spate au suferit răni foarte grave.

,,Din nefericire, una dintre victime avea leziuni incompatibile cu viața, iar cadrele medicale, aflate la fața locului, au declarat decesul acesteia", a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

Accident în Brăila, din cauza vitezei

În luna februarie a acestui an, trei persoane, printre care o fetiţă de şase ani, au murit, după ce un autoturism condus de un tânăr s-a izbit de o altă maşină, pe un drum judeţean din Brăila. Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 203. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net