Cine era bărbatul din Feteşti care a murit încercând să facă o bombă artizanală. Construia proiectilul de teama unui posibil atac rusesc

Omul care a murit încercând să facă o bombă artizanală în propria locuinţă era din Fetești, judeţul Ialomiţa. Avea 44 de ani și era pasionat de mic de construcții, scrie adevărul.ro. Tatăl acestuia spune că, de data aceasta, fiul său s-ar fi apucat de construcţia dispozitivelor explozive de teama unui posibil atac rusesc. 

Bărbatul a murit în timp ce încerca să construiască o bombă în casă Foto: gds
Bărbatul a murit în timp ce încerca să construiască o bombă în casă Foto: gds

Cum s-a petrecut nenorocirea 

Panica se instalase într-un cartier din municipiul Feteşti. Un zgomot asurzitor i-a speriat pe oamenii care au crezut iniţial că este cutremur. Când au ieşit afară să vadă ce se întâmplă, din casa vecinului lor ieşea fum negru, iar în aer se simţea miros de praf de puşcă. 

Îngrijoraţi pentru vecinul lor, oamenii au intrat imediat în casă bărbatului de 44 de ani. În locuinţă au făcut însă o descoperire cutremurătoare. Cel pe care îl cunoşteau încă de pe vremea când era doar un copil, zăcea inconştient în pragul uşii, iar trupul îi era brăzdat de răni. La scurt timp, zeci de poliţişti, pompieri şi genişti au împânzit zona. Aceştia şi-au dat imediat seama că explozia nu provenea de la o scurgere de gaze, ci de la un dispozitiv improvizat. 

Victima a murit după ce bomba i-a explodat în față 

Forţele de ordine au purtat vestă antiglonţ şi echipament special, iar perimetrul a fost închis pe sute de metri. Asta pentru că, în acest timp, pirotehniştii se asigură că în casă nu mai sunt elemente care să ducă la o a doua explozie. Pentru victima de 44 de ani nu s-a mai putut face nimic. Aceasta a murit la scurt timp după ce bomba pe care chiar el a construit-o i-a explodat în faţă.

Bărbatul se temea de un atac rusesc 

Vestea nu i-a surprins, însă pe apropiaţii bărbatului: „De mic făcea ceva mai aparte. Construcţii uşoare, nişte fiare prin curte, un turnul Eiffel". Tatăl individului spune că fiul său s-ar fi apucat de construcţia dispozitivelor explozive de teama unui posibil atac rusesc. C

hiar dacă era pasionat de substanţe chimice şi metale, bărbatul a ales să devină frizer. Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar și nerespectarea regimului materiilor explozive.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vasile banescu purtator de cuvant patriarhia romana jpeg
image
image
image
image
image
image
6 front Dacia 1 jpg
mangalia criminala jpg
lacey cea mai desteapta gaina jpg
bratari 7 chakre (1) jpg
vara caldura record 2024 jpg
Pod Giurgiu lucrari la carosabil 800x600 jpg
admitere liceu jpeg
slabire pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net