Cine este Andreea Ioniță, fata găsită moartă în gara Ciulnița. Tatăl său i-a găsit trupul fără viață

Ultima actualizare:

Dramă fără margini într-o familie de Călăraşi. O tânără farmacistă s-a stins din viaţă pe şina de tren, în timp ce familia o aştepta în gară. Venise să-şi viziteze rudele, însă nu a mai apucat să calce pragul casei natale. Tatăl său, poliţist, este cel care i-a găsit trupul neînsufleţit, împreună cu sora mai mica a fetei. 

Moarte suspectă în gara Ciulnița Foto: Shutterstock
Moarte suspectă în gara Ciulnița Foto: Shutterstock

Moarte învăluită în mister

Fiica polițistului de la DIAS, Andreea Ioniță a fost puternic lovită la cap, la o distanță de 20 metri de Gara Ciulnița. Ea se întorcea de la Constanța, iar în jurul orei 23:00, cu doar câteva minute înainte ca trenul să ajungă în Ciulnița vorbea prin apel video cu sora ei.

Tânăra era farmacistă în Constanța, iar tatăl și sora ei o așteptau în gară. Nu a coborât din tren și atunci au început să o caute. După zeci de minute de mers prin zona din jur, sora a sunat din nou pe numărul de telefon al Andreei. Au auzit soneria de apel și au pornit înspre locul din care venea sunetul. Andreea a fost găsită moartă lângă șinele ferate, la doar 20 de metri de gara de la Ciulnița. Tânăra a murit în urma unei lovituri violente la cap, conform primelor informații.

Andreea Ioniță, în vârstă de 25 de ani, era fiica unui fost luptător DIAS Foto: Facebook
Andreea Ioniță, în vârstă de 25 de ani, era fiica unui fost luptător DIAS Foto: Facebook

Andreea Ioniță a fost găsită decedată, lovită la cap

Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a demarat o anchetă cu privire la acest incident tragic, care a avut loc aproape de mijlocul nopții.

Andreea Ioniță a fost găsită decedată, lovită la cap, pe sensul de mers către București, în partea opusă satului Drajna. Femeia a fost găsită printre buruienile crescute de-a lungul căii ferate. E posibil să fi vrut să fie aproape de coborâre și să fi deschis ușa vagonului înainte de a ajunge trenul în gară, iar din neatenție să fi alunecat. Se are în vedere și ipoteza că ar fi fost împinsă din tren, de aceea se fac verificări ca să afle dacă a fost în compania unei persoane în tren.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net