Vicecampionul olimpic Florin Zalomir, găsit mort în locuința sa din Otopeni! Ar fi vorba de sinucidere

Ultima actualizare:

Moarte suspectă în cazul lui Florin Gelu Zalomir, găsit fără suflare de o femeie, care a și sunat la 112. Sportivul din Iași a fost găsit mort în locuința sa din Otopeni. Anchetatorii vorbesc de o posibilă sinucidere.

Florin Gelu Zalomir a fost găsit mort. Foto: Facebook
Florin Gelu Zalomir a fost găsit mort. Foto: Facebook

Florin Zalomir (41 de ani) a fost un mare sportiv de performanță, originar din Iași, iar în palmaresul său a avut argint olimpic cu echipa României de sabie, la JO 2012, plus alte șapte medalii, dintre care două de aur, la Campionatele Mondiale și Europene, în perioada 2001 – 2012.

Mai vezi și: Misterul din jurul sinuciderii medicului chirurg Radu Mirică. Ultima poză cu el în viață

Citește detalii despre moartea sa neașteptată pe adevărul.ro. Ce s-a întâmplat și cum a fost găsit sportivul în locuința sa din Otopeni. El trecea printr-o mare suferință emoțională, depresie venită pe fondul despărțirii de soția sa.

Din păcate, un alt caz de sinucidere: S-a sinucis tânărul chirurg Radu Mirică. Mesajul tulburător trimis soției înainte să-și pună capăt zilelor

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net