Vicecampionul olimpic Florin Zalomir, găsit mort în locuința sa din Otopeni! Ar fi vorba de sinucidere

Moarte suspectă în cazul lui Florin Gelu Zalomir, găsit fără suflare de o femeie, care a și sunat la 112. Sportivul din Iași a fost găsit mort în locuința sa din Otopeni. Anchetatorii vorbesc de o posibilă sinucidere.

Florin Gelu Zalomir a fost găsit mort. Foto: Facebook
Florin Gelu Zalomir a fost găsit mort. Foto: Facebook

Florin Zalomir (41 de ani) a fost un mare sportiv de performanță, originar din Iași, iar în palmaresul său a avut argint olimpic cu echipa României de sabie, la JO 2012, plus alte șapte medalii, dintre care două de aur, la Campionatele Mondiale și Europene, în perioada 2001 – 2012.

Mai vezi și: Misterul din jurul sinuciderii medicului chirurg Radu Mirică. Ultima poză cu el în viață

Citește detalii despre moartea sa neașteptată pe adevărul.ro. Ce s-a întâmplat și cum a fost găsit sportivul în locuința sa din Otopeni. El trecea printr-o mare suferință emoțională, depresie venită pe fondul despărțirii de soția sa.

Din păcate, un alt caz de sinucidere: S-a sinucis tânărul chirurg Radu Mirică. Mesajul tulburător trimis soției înainte să-și pună capăt zilelor

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg