Crimă sau sinucidere? Misterul care a îngrozit toată Australia nu poate fi deslușit

Două surori au fost găsite fără suflare, în camere separate, în casa lor din Sydney. Anchetatorii sunt de părere că cele două s-ar fi sinucis împreună.

depresie coronavirus sinucidere jpeg
Două fete din Arabia Saudită, stabilite în Australia, s-ar fi sinucis

Poliția din Sydney este de părere că Asra Abdallah Alsehli, în vârstă de doar 24 de ani, și Amaal, sora ei, s-ar fi sinucis împreună. Anchetatorii au descoperit mai multe sticluțe cu substanțe toxice, lângă cadavrele lor. 

Vezi și: Lacrimi pentru Simona Sandulescu. „Dumnezeu să te ia în pază”. Artista și-a serbat recent ziua de naștere

Polițiștii încearcă să afle adevărul

Cele două surori au fost găsite fără suflare în locuința lor, dar în camere separate, pe data de 7 iunie, după ce poliția a fost chemată pentru un control de rutină. Pe trupurile celor două fete nu s-au găsit urme de violență, ci mai multe sticle de înălbitor, alimente neperisabile, dar și câteva articole de îmbrăcăminte ar fi fost descoperite lângă cadavrele celor două fete. 

Citește și: Victima sărăciei! Un bărbat din Slatina, proaspăt șomer, s-a spânzurat cu cablul de internet

Investigațiile sunt încă în desfășurare, pentru a stabili dacă una sau ambele surori se temeau că ar fi fost persecutate din cauza orientării lor sexuale. Cele două fete au părăsit Arabia Saudită, în 2017, și au cerut azil în Australia. Bineînțeles, polițiștii iau în calcul și posibilitatea unei crime duble, mai ales din cauza problemelor pe care le-au întâlnit în Arabia Saudită.

De asemenea, există foarte multe variabile în acest caz. Oamenii legii încearcă, de la descoperirea fetelor, să afle ce s-a întâmplat cu acestea. De-abia acum, polițiștii au descoperit că, de fapt, cele două fete nu și-ar mai fi plătit chiria de aproape trei luni, iar proprietarul a dorit să ducă problema chiar în fața Justiției. 

Prima audiere ar fi trebuit să aibă loc pe data de 13 mai, dar cele două fete nu s-au prezentat în fața judecătorilor. O lună mai târziu, oamenii legii au descoperit cadavrele celor două fete, în casa din care urmau să fie evacuate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
2 metallica trupa shutterstock 340291229 jpg jpeg
grefier
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg