Lacrimi pentru Simona Săndulescu. „Dumnezeu să te ia în pază”. Artista și-a serbat recent ziua de naștere

Ultima actualizare:

O sinucidere ce este învăluită în mister i-a întristat pe toți prietenii și fanii Simonei Săndulescu. Artista și-a pus capăt zilelor, vineri noaptea, aruncându-se în Lacul Morii, din București.

Înainte de tragedie, Simona Săndulescu a postat pe Facebook un mesaj de rămas bun pentru cei apropiați, dar și pentru fanii artistei. 

Val de lacrimi pentru Simona

După ce au aflat veștile neplăcute, admiratorii și prietenii artistei și-au exprimat profundul regret, pe pagina de Facebook a Simonei. În secțiunea de comentarii, apropiații nu-și pot nici acum crede cele auzite, mai ales că vestea a fost una fulgerătoare. 

„Dumnezeu să te ia în pază și să-ți lumineze sufletul”, este unul dintre mesajele ce au fost postate pe pagina de Facebook a Simonei. 

Citește mai multe informații despre acest subiect: Dragostea a împins-o la un gest necugetat. Artista Simona Săndulescu s-a sinucis în Lacul Morii

Încă din primele minute de la apariția postării, apropiații artistei au refuzat profund să creadă cele întâmplate, dar fricile le-au fost confirmate chiar de către organele de poliție. 

Mai multe persoane chiar s-au grăbit la Lacul Morii, încercând să o salveze pe Simona Săndulescu de la acest gest care, din păcate, n-a fost oprit. 

Vezi și: VIDEO Tentativă de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1. Circulația trenurilor a fost afectată

În urmă cu doar câteva zile, Simona era fericită alături de prietenii ei, petrecându-şi ziua de naştere. Primise flori şi era înconjurată de cei dragi, la petrecerea aniversară. Într-o postare pe Facebook ea le mulţumea tuturor pentru urările primite şi pentru cadouri. Nimic nu avea să prevestească faptul că doar peste o săptămână va recurge la acest gest. 

Într-o postare de pe Facebook, artista le-a mulțumit prietenilor pentru urările primite, dar și pentru cadouri. Totuși, nimeni nu știa că, de fapt, câteva zile mai târziu un asemenea eveniment avea să aibă loc. 

„Dragul meu Eduard, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite....Draga mea Cristina , te rog să îi transmiți!”, este mesajul lăsat de Simona Săndulescu, înainte de a se sinucide.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net