O tânără din Reșița a căzut de pe un bloc de 4 etaje, în timp ce vorbea cu polițiștii veniți să o salveze de la suicid

Desfășurare de forțe azi dimineață, în jurul orei 9.00, când o tânără s-a urcat pe acoperișul unui bloc de patru nivele din Reșița și amenința că se aruncă în gol

Tânăra de 22 de ani s-a urcat pe bloc   FOTO: expressdebanat.ro
Tânăra de 22 de ani s-a urcat pe bloc FOTO: expressdebanat.ro

Imediat, în fața blocului de pe Aleea Constructorilor din oraș au ajuns pompierii cu o pernă pneumatică și o autospecială de intervenție și salvări de la înălțimi, medici de la Ambulanță și polițiști, în frunte cu un negociator din cadrul inspectoratului.  

Însă, dup 15 minute, chiar în timp ce polițistul negociator încerca să o facă să renunțe la ideea de a se arunca de pe bloc, fata a alunecat și s-a prăbușit. A căzut pe spațiul verde de la baza blocului. 

Aici a căzut tânăra care a alunecat de pe bloc FOTO: expressdebanat.ro
Aici a căzut tânăra care a alunecat de pe bloc FOTO: expressdebanat.ro

Din fericire, nu a murit, dar a fost grav rănită. Medicii i-au acordat primul ajutor la fața locului, au stabilizat-o, apoi au dus-o la Spitalul Județean Reșița.

Potrivit primelor informații, tânăra nu ar locui în blocul de pe care a căzut. Locatarii care au fost azi dimineață prezenți susțin însă că o cunosc din vedere, pentru că au mai văzut-o prin zonă. Unii dintre ei au afirmat că ar fi văzut-o cu urme de lovituri pe față în urmă cu o săptămână, potrivit expessdebanat.ro

Trei cazuri în Timișoara, în câteva zile 

În ultimele zile, s-au înmulțit evenimentele de acest fel, iar câteva dintre ele s-au încheiat în mod tragic.

La Timișoara, o mamă și cei doi copii ai ei, de 3 și 6 ani, au sărit de pe un bloc din zona Dâmbovița și au pierit toți trei. Apoi, la o zi distanță, în Calea Sagului o fată de 15 ani s-a aruncat de la etajul 5, după o ceartă cu părinții. Aceasta a supraviețuit, dar e în stare gravă la spital. În aceeași zi, la câteva ore distanță, un bărbat băut a făcut un salt de la etajul 1, de pe geamul locuinței sale din zona Kiriac, după o ceartă cu soția, și s-a ales cu un picior rupt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net